İdlib'den acı haber geldi. MSB tarafından yapılan açıklamada ateşkes sağlamak adına yürütülen operasyonlar kapsamında gerçekleştirilen hava saldırısında 2 askerimizin şehit olduğu ve 5 askerimizin ise yaralandığı kaydedildi.

Akşam saatlerinde İdlib'den üzen bir haber yayınlandı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada yaşanan hava saldırısında 2 askerinizin şehit olduğu ifade edildi. Türkiye destekli askeri muhaliflerce öğle saatlerinde İdlib'in güney bölgesinde bir operasyon başlatıldı.

2 Askerimiz şehit Oldu

Muhaliflerce Serakib ilçesinin kuzeybatısı bölümünde yer alan Neyrab köyü alındı. Köydeki rejim hareketleri tek tek vurulurken karadan ilerlemeye başlayan ılımlı askeri muhalifler bu esnada tank ele geçirdi. Ancak bu haberlerin sonrasında İdlib'den oldukça acı bir haber geldi ve herkesi derinden sarstı.

MSB tarafından yapılan açıklamada İdlib'de yaşanan hava saldırısında 2 askerimizin şehit olduğu ve 5 askerimizin de yaralandığı belirtildi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından yapılan açıklamada da şehitlerimizin kanının yerde kalmadığı ve intikamlarının alındığı ifade edildi.

Editör: TE Bilişim