İdlib'te rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda 5 askerimizin şehit düştüğü belirtildi. MSB kaynaklarından alınan son bilgilerde yaralı askerlerimizin sayısının da 5 olduğu ifade edildi.

Acı haberler peş peşe geliyor. İdlib'ün kuzey bölgesinde rejim güçleri tarafından gerçekleştirildiği belirlenen topçu saldırısında 5 askerimiz şehit olurken 5 askerimizin de yaralandığı kaydedildi. Konu hakkında Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından da doğrulayıcı bilgiler geldi.

Misliyle Karşılık Verildi

3 Şubat tarihinde de İdlib'te gerçekleştirilen benzer saldırıda 7 askerimiz ile beraber 1 sivil de şehit olmuştu. Bu saldırıda 13 askerimizde yaralanarak hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise aynı gün yaptığı açıklamasında bu saldırıya anında cevap verildiğini ve Türkiye'nin büyük bir kararlılıkla adım atmaya devam edeceğini ifade etmişti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise gelen son haberler sonrasında yaptığı açıklamasında saldırı ile ilgili kınamaya yayınlarken bunlara misliyle cevap verildiğini düşman hedeflerinin de ortadan kaldırılarak şehitlerimizin kanının yerde bırakılmadığını belirtti.

Editör: TE Bilişim