İlhan Varank, şehadetinin 9'uncu yılında anıldı
15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank'ın kabrini, şehadetinin dokuzuncu yılında sevenleri ziyaret etti. Fatih Şehzadebaşı Camii avlusunda bulunan kabrinde, akşam namazının ardından Prof. Dr. İlhan Varank, babaları merhum Ali Haydar Varank ve tüm şehitler için mevlit okundu.
Mevlide İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, Bilal Erdoğan, Selçuk Bayraktar, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ve çok sayıda kişi katıldı. Şehidin anısına saygı duruşunda bulunuldu ve dua edildi.
Katılımcılar, Prof. Dr. İlhan Varank'ın vatan ve millet sevgisiyle dolu hayatını ve şehadetini bir kez daha anarak, demokrasi ve özgürlük mücadelesinde verilen şehitlerin hatırasını yaşatmanın önemini vurguladılar.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.