İBB, 962 muhtara piyasa değeri 2 bin 600 lira olan akıllı telefonlardan hediye etti.

Bu hediyelerin ortalama maliyeti 2 milyon 500 bin lira olarak hesaplandı.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun kentteki tüm muhtarlara dağıttığı 2 bin 600 liralık akıllı telefonlar tepkilere neden oldu.

İmamoğlu telefonlarla birlikte birde mektup gönderdi.

Mektupta şu ifadelere yer verildi “Kıymetli Muhtarım

Yerel yönetimlerin başlangıç noktası, demokrasi zincirinin ilk halkası olan muhtarlarımıza sunacağımız her desteğin, demokrasimizi güçlendireceğine inanıyoruz. Bu sebeple İstanbul'un 39 ilçesinde görev yapan 962 mahalle muhtarımızın imkânlarını en iyi noktaya taşımak için gayret ediyoruz.

Çalışmalarınızı gerçekleştirirken sizlere iletişim kolaylığı sağlayacak, yazılımları ve uygulamaları hazır halde yeni nesil cep telefonlarını siz kıymetli muhtarlarımıza takdim etmekten mutluluk duyuyoruz.

Yine sizlere söz verdiğimiz üzere Muhtarlıklar Müdürlüğü'nü daha ulaşılabilir bir lokasyonda, aynı zamanda iletişim merkezine dönüştürdük. Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün bundan sonraki hizmetlerine Bakırköy Ek Hizmet Binası'nda devam edeceğinin müjdesini vermek isterim.

Küresel bir salgınla mücadele ettiğimiz bu zor günlerde önemli bir dayanışma ve yardımlaşma örneği sergileyerek ihtiyaç sahibi 500 bin ailemize gıda yardım kolilerinin ulaştırılmasında sunmuş olduğunuz katkılar için de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Sosyal yardımlarımızın İstanbullulara ulaşma noktasındaki gayretleriniz hem bizler hem de ihtiyaç sahibi ailelerimiz için son derece kıymetli. Bu süreci birlik, beraberlik ve sağduyu ile atlatacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu vesileyle Ramazan Bayramı'nın size, ailenize ve aziz milletimize sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, en içten selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim