18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde düzenlenen törende, gazi yakını olduğunu söyleyen bir kişi İmamoğlu’na tepki göstermişti.

Mektupta bu konu ile ilgili olarak İmamoğlu’nun gazi yakınını tehdit ettiği ve buna cevap verildiği vurgulandı.

İşte o mektup;

Sayın Ekrem İmamoğlu..

HDP'li Pervin Buldan ile hatıra ormanı dikmeniz, İttifak yaptığınız, oyları ile seçildiğiniz ve seçim diyetinizi ödediğiniz HDP ile hareket etmeniz bizler açısından normaldir. Zira karga karga ile kurt kurt ile gezer.

İstanbul'da sürekli bir kutuplaşma ve ayrımcılık yaparak insanları ayrıştırıcı üslup sergiliyorsunuz. CHP İstanbul İl Başkanınız Canan Kaftancıoğlu'nun 'ATATÜRK demeyi tercih etmiyorum, Mustafa Kemal diyorum' sözünden rahatsız olmadınız.

CHP Genel Başkan yardımcınız Sezgin Tanrıkulu'nun terörist leşlerinin cenazesine katılmasına ses etmediniz.

CHP yöneticilerinizin İstanbul'da CHP'ye Kürdistan da HDP'ye oy vereceğiz sözü zorunuza gitmedi.

Yine CHP lideriniz Sayın Kılıçdaroğlu'nun ''YPG bir terör örgütü değildir'' sözü de sizi hiç rahatsız etmemişti.

Buna keza HDP ile kurduğunuz ittifak sebebiyle ses çıkaramadığınız yüzlerce HDPKK sevici yöneticinizin söylemlerini, DHKP-C ve TİKKO leşlerinin defin işlemlerine katılan CHP yöneticilerinizin görüntülerini de istemeniz halinde sizlere iletebilirim.

En son 8 Mart Dünya kadınlar gününde Twitter'dan ittifak ortaklarınız HDP'li Pervin Buldan'ı ve İP Genel Başkanı Meral Akşener'i etiketleyerek kadınlar gününü kutlamıştınız.

Oysa on binlerce Şehit Anasını, Şehit Eşi, Şehit Kızını da unutmayıp kadınlar gününü kutlayabilirdiniz. Ancak seçim diyetinizi, ittifak borcunuzu, tahmin edilen yerlere sırtınızı dayamanın bedelini ödemek zorunda olduğunuz için yukarıda ki isimlerin kadınlar gününü kutladınız.

Akabinde HDP'li Pervin ile gidip hatıra ormanına fidan diktiniz.

Beraber yol yürüdüğünüz, ittifak yaptığınız HDP'nin göbek bağı ile bağlı olduğu Bebek Katili PKK'nın Şehit ettiği güvenlik görevlilerimizin ebedi istirahatgahı olan Şehitliğe gidip, kabirlere fidan bıraktınız.

Her ne kadar İttifak ortaklarınız ile beraber yol yürüseniz de, Şehitlik ziyareti yapmanız güzel bir olay aslında.

Ancak terörden canı yanmış, canı gitmiş, kanı akmış Gazimizin size ''Burası HDP'li Pervin ile fidan diktiğiniz hatıra ormanı değil '' sözüne karşın, ''hadsizlik yapıyorsun, seni araştırıp bulurum'' tehdidiniz belediye başkanlığı makamında, milletin hizmetkârı olmak zorunda olan, milletin vergisi ile maaş alan bir memura yakışmamıştır.

Sayın İmamoğlu;

Öncelikle şunu sormak isterim.

Gazimizin adresini bulunca ne yapacaksın?

DHKP-C savunucu Canan hanımdan militan talep edip, Şehit savcımız Mehmet Kiraz'a yaptıkları gibi saldırı mı yaptıracaksınız?

Ya da HDP savunucusu, Büyük Kürtçü Sezgin Bey'den örgütten eleman temin edip dövdürmesini mi isteyeceksiniz?

Sonuçta niyetiniz ayan beyan ortadadır.

İlla ki de bulmak isteyen, Mevla'yı da bulur Bela'yı da.

Temennimiz layığınızı bulmanızdır.

Sayın İmamoğlu; “Gazimize seni ara bulurum demiştiniz.”

Size gönderdiğimiz mail-mektup da açık adres bilgilerim yazılıdır. İstediğiniz takdirde teyit için devletin resmi kaynaklarından da temin edebilirsiniz.

Gazimizi bulmakla uğraşmayın, adres, isim ve iletişim bilgilerim mevcuttur.

Bizatihi beni bulup, Gazimize yapacaklarınızı tarafıma yapmanızı ve varsa cesaretiniz yapacaklarınızdan geri adım atmamanızı tarafınızdan özellikle istirham ederim.

Şunu da unutmayınız ki, bu vatan için bedel ödemiş, can vermiş, kanını dökmüş her vatansever bizim onurumuzdur.

Onurumuz üzerine yapılacak her harekete misliyle karşılık veririz.

Allah Türk İllerini ve Türk Milletini Korusun.

Milliyetçi Alevi Hareketi

Fırat Kürşad Akten

Editör: TE Bilişim