İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer ile görüşmesi sonucu  Mersinli çiftçinin elinde kalan narenciyenin İstanbul'da ihtiyaç sahibi yurttaşlara dağıtılacak gıda paketlerine eklenmesi için yönetici arkadaşlarına talimat verdiğini söylemişti.

İmamoğlu yaptığı paylaşımda “Bu süreçte hem üreticileri destekliyoruz hem de bağışıklık sistemini güçlendirdiği için bilim insanları tarafından tavsiye edilen limonu İstanbul’daki ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtıyoruz" demişti.

Yandaş Medyadan Limon Kumpası

Cumhuriyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Tuncay Mollaveisoglu sosyal meday hesabından bir video paylaşarak “Sonuna kadar izleyin... Ekrem İmamoğlu’na limonda bile kumpas...” dedi.

Videoda bir isminin Mahmut Dölek olduğu anlaşılan kameramın limon üreticisine ne söylemesi gerektiğini anlatarak İmamoğlu’nun şov yaptığını, İBB limonları CHP’ye yakın stokçulardan alınacağını söylemesini istedi.

 Yerel Diriliş Medya’dan Mahmut Dölek olduğu öğrenilen kameramanın "100 ton çiftçilerden alınmadığını söylüyorsunuz. Peki Ekrem İmamoğlu bu 100 ton limonu nereden aldı?" sorusunu yönelttiği çiftçiye, kameraman Dölek’in "Yandaş stokçulardan aldı diye söyle" demesi dikkat çekiyor.

Tuncay Mollaveisoglu daha sonra yaptığı paylaşımda ise “Sorularınıza yanıtlarım; sektörün içinde dönmeye başlayan bir paylaşım bu. Bana oradan geldi. Kanal hangisi bilmiyorum. Röportajın başı da var ama kestim mecburen. Ajans muhabiri sanırım. İBB araştırmalı...” dedi.

Gazeteci, Yazar Mine G. Kırıkkanat ise yaptığı paylaşımda "Kameraman troll, kiralık üreticiyle @ekrem_imamoglu  na tuzak kurarken yakalandıSize yandaş bile denilmez artık. Rezilsiniz, paralı milislersiniz..." dedi.

İşte kameraman Mahmut Dölek

Editör: TE Bilişim