Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında da polemik konusu olan iddiayla gazetelerin yazarları da katıldı.

Meral Akşener’in danışmanı olan ama neMHP'li nede  İYİ Partili olabilen, üç beş kuruş için şarkı söyleyen, Dev – Sol sevici Marksist Murat İde sosyal medya hesabından “Operasyonu yapanları uyarıyorum;Yarım akıllı yandaşlarınızı susturun, işi açık ediyorlar..:) Misal Nedim Şener.. Diyor ki; Son kongrede tüm korku iklimine rağmen 350 CHP'li Muharrem İnce'yi Genel Başkan görmek istedi..CHP'deki bu korku iklimi dağılmalı.!! :) İtiraf edeydin bari.” Dedi.


Bu paylaşıma tepki gösteren Posta gazetesi yazarı Nedim Şener ise sert bir tepki göstererek “İP’nin soytarısı Murat İde niye rahatsız oldun, Talat Atilla bile yalanın kaynağı CHP’liler dedi, sen de bu senaryonun parçası mısın?” diye sordu.

Dev – Sol sevici üç beş kuruşluk İde ise bu soruya “Namuslu Gazeteciliğe yakalananlar, küfre başlar.. Beklenen reflekstir bu.. O yırtınmalar, İTİRAFTIR aslında.. Kurulan her tezgaha elinde tuzla koşan "Devrin adamlarıdır." Boynunda FİYAT ETİKETİYLE dolaşanlar anlamaz bunu.. Değil mi Nedim Şener” dedi.

Nedim Şener ise “Devlet FETÖ’nün televizyonlarını kapatınca başında olduğun Bengitürk TV’yi FETÖ’cülere açan senin gibi bir soytarıdan alınacak gazetecilik dersi yok. Namuslu gazetecilikmiş pehh” diye cevap verdi.


 

Editör: TE Bilişim