Gazeteci İsmail Saymaz, Sabah Gazetesi'nden köşe yazısında kendisinden 'Bylock İsmail' olarak bahseden Hilal Kaplan'a yanıt verdi.

Saymaz, "Daha iki ay önce, Hilal Kaplan 'Ailenin Adı Yok Ya Da Neden Feminist Değilim?' Sayın İsmail Saymaz beyefendiye selamlarım ile diye bir kitap gönderdi bana. Hiç utanmıyor musun?" diye sordu.

Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Çorum'da bir kadın yurttaşın 'Dokunma çocuğuma. Haydi yürü yürü" ifadesine ilişkin bir yazı yazan Hilal Kaplan, "Çorum'da aslında o kadın Kılıçdaroğlu'nun selamına selam verdi ama pusetteki çocuğuna doğru yürüdüğü için 'Çocuğuma dokunma' tepkisi verdi" diye yazdı.

Saymaz ise, "Daha iki ay önce, Hilal Kaplan 'Ailenin Adı Yok Ya Da Neden Feminist Değilim?' Sayın İsmail Saymaz beyefendiye selamlarım ile diye bir kitap gönderdi bana. Hiç utanmıyor musun? Kitap yazıp el altından bana gönderiyorsunuz. Ben bunu incitmemek adına bir şey yapmıyorum. Her şeyi yazıyorsun, hakaret ediyorsun, dava açıyorsun sonra imzalı kitap gönderiyorsunuz. Bir de lakaplı yazılar yazıyorsunuz. Ben lakabın tillahını takarım, fakat RTÜK başkanı kolluyor." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalarının ardından İsmail Saymaz, Hilal Kaplan'ın kendisine gönderdiği imzalı kitabın fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı.

Editör: TE Bilişim