Yusuf Ozan Demir’in sunduğu programa ayrıca Murat Alan, İsmail Öz ve Murat Altun’da iştirak etti.

İsmail Türk programın bir bölümünde Akit TV’nin yaptığı bir hata olan “Anıtkabir” yerine “Anırkabir” durumunu dile getirdi.

Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk şunları ifade etti “Türk milliyetçiliği ırkçılık anlamında değil, hani bizim inancımızda ki İslam'ın şartı 5 nasıl zekat önce yakınlarından sonra halka halka. Bizim milliyetçilik anlayışımız biz böyle yetiştirdik.

 Bazıları bize faşist demiştir ırkçı demiştir, Ama bu bir iftiradır. Yani ülkücü asla öyle bir olmamıştır. Son yıllarda bir şey demiyorum çok fazla takip etmiyorum kötü örnekler verilebilir ama o gene de genele hükmetmez.

Şimdi sosyal medyaya Yücel kardeşimizin teklif ettiği şeyi biliyorum. Hatta sosyal medya yasa tasarısı da Devlet Bahçeli tarafından teklif edildi.

Şimdi ilk önce baktığın zaman hani böyle bir demokrasi romantizmine büründüğü zaman “ya bunlar diktatörlüğe mi gidiyor” diyebilirsiniz ama hayır öyle değil tabii.

Biraz önce söyledim Hiçbir millet devlet milletinin halkının intihar etmesine izin vermez, vermemeli de dolayısıyla sosyal medyada insanlıktan Allah'ını severseniz yasalarımız var, anayasada var bu.

İnsanlar birbirlerinin kin ve nefrete yönettiğin de ağır cezaları var.

Bırakın toplulukları bırakın mahallelere şehirleri artık kişileri birbirine düşman edecek derecede bir dezenformasyon var, haksızlık var, yalan haberler var.

Bakın ben şimdi geçen Akit’in bu Anıtkabir meselesinde “hüsnü zanda bulunalım onlar bir de R ve T  yan yanadır” örneklerde verdim, sizin seninle konuştuğumu örneği de verdim ya hemen bana hakarete başladılar. “Sen onları niye savunuyorsun” ve buraya programa çıkacağım paylaşım yapıyorum içine bir gir bak, Yunanistan öyle düşman değil.

Yani niye düşmansın.

Bir insanı işte tepe tepe kullanmak istiyorsanız onu tahhatsubiyet sahibi yapmalısınız fanatik yapmalısınız. Ondan sonra bir intihar komandosu olur mankurt olur yani her şey olur.”

Editör: TE Bilişim