Son dönemlerde sosyal medya üzerinde sık sık karşılaşılan haber siteleri gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Kime ait olduğu belli olmayan ve içeriğinde siteye ait kişisel herhangi bir bilgiye yer verilmeyen haber siteleri insanları düşündürüyor. 

İsmail Türk'ün Önemli Açıklamaları

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Habererk.com sahibi İsmail Türk, son zamanlarda sosyal medyada mantar gibi türeyen haber sitelerinin bulunduğunu ve söz konusu sitelerin künyesinde, adresinde herhangi bir bilginin yer almadığını dile getirdi. 

Kamuoyu ile paylaşılan haberlerde herhangi bir imza bulunmadığından söz eden İsmail Türk, doğrular üstünden yalan yanlış iftiraları da içinde bulunduran haber sitelerinin olduğunu ifade etti. Kaynak belirtilmeden haber yapılması neticesinde hakkında tazminat davası ve soruşturma açılan sitelerin, bunun yanı sıra FETÖ suçlamasıyla muhattap kalabilen vatandaşların mağduriyetleri adına devlet yetkililerinin bu tarz haber sitelerine denetleme getirmesi gerektiğini belirten İsmail Türk, bahsi geçen sitelerin derhal kapatılması gerektiğine vurgu yaptı.

Bu Tarz Siteleri Kapatmak Vatandaşı Korumaya Yönelik Bir Eylem

Bu tarz provakatör siteleri kapatmanın vatandaşları korumaya yönelik bir eylem olacağını bildiren İsmail Türk, bu tarz faaliyetlerin gizli ajandası konumunda olan kripto ajanlar tarafından gerçekleştirildiğinin basın camiasında konuşulduğunu sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilişim