Yayınlanan bölümde Hasan Basri Akşener konuk oldu. Konu başlığı olarak ise ‘Karizmatik Lider Problemi’ seçildi.

Programın daimi konuklarından Hasan Basri Akşener İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu ve Yavuz Ağıralioğlu’nun Ülkücülük konusunda arkadaşlarının Ülkücü o olmadığını Yavuz Ağıralioğlu’nunda aynı tepki ile karşılaştığını söyledi.

İsmail Türk ise bu tespit karşısında şunları söyledi ‘ Bazılarına göre Yavuz Ağıralioğlu en iyi Ülkücüdür, İzmir’de Müsavat Dervişoğlu’nun taraftarlarını bulursan, bu hareketin en kaliteli adamı budur derler.’ dedi.

Türk, Yavuz Ağıralioğlu’nun farklı bir çizgide olduğunu, Ülkücü olmadığını, ama bugün ki siyasal rüzgar sonucunda böyle davrandığını söyledi.

İsmail Türk, Ülkücülüğün MHP’de olacağını vurgulayarak, bu markanın MHP’ye ait olduğunu söyledi. Ülkücülerin siyasal temsilcisi Ülkü Ocaklarıdır. Ülkü Ocaklı biri herhangi bir partide olabilir, orada ben Ülkücüyüm de diyebilir, Ama Ülkücüleri temsil edemez., diyen İsmail Türk, yani Yavuz Ağıralioğlu’da Müsavat Dervişoğlu’da Ülkücüleri temsil edemez., Meral Akşener bunu yapamaz. Bu doğru olmaz.Bu hak gaspı olur, rol çalmak olur. Türk ‘Ülkücülüğün temsiliyeti, Ülkü Ocaklarına aittir’ dedi.

İSMAİL TÜRK'ÜN YOUTUBE KANALINA ABONE OLUNUZ

Editör: TE Bilişim