Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında başlatılan Biz Bize Yeteriz Türkiyem adlı yardım kampanyası için telefonla gönderilen kısa SMS mesajı ile vatandaşlardan 10 lira istemeye başladılar.

Erdoğan tarafından önceki günlerde gerçekleştirilen ulusa sesleniş programında başlatılan Biz Bize Yeteriz Türkiyem adlı yardım kampanyasının yankıları devam ediyor. 7 maaşını bu kampanya için bağışladığını açıklayan Erdoğan'ın ardından Biz Bize Yeteriz Türkiyem sloganı ile canlı yayında IBAN numaraları verilerek vatandaşlar 10 lira para istenmişti.

KISA MESAJLA 10 LİRA İSTENİYOR

Dün sabahtan itibaren vatandaşların telefonlarına, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na "KORONA" yazıp bu mesaja cevap vererek veya "8119"a kısa mesaj atarak, 10 TL katkı sağlayabilirsiniz" mesajı gönderilerek 10 lira istenmeye devam edildi.

Bu kampanyada toplanan paraların kimlere gideceği merak konusu olurken koronavirüs salgını nedeniyle iş yapamayan esnaf ve işten çıkarılan işçilerden de SMS ile 10 lira para istenmesi vatandaşı oldukça derin düşüncelerine dalmasına neden oldu.

Editör: TE Bilişim