Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görev yapan bir hakimin bankacı eşinde koronavirüse rastlandı. Mahkeme personeli tamamen karantina altına alındı.

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda 6. Sulh Hukuk Mahkemesi hakimi B.L'nin bankacı eşinin koronavirüs testleri pozitif çıkınca mahkeme personeli ve çiftin çocuklarının da karantina altına alındıkları duyuruldu.

İstanbul Adalet Komisyonu Başkanlığı tarafından yapılan son açıklamada 35 yaşındaki bankacı eşinin koronavirüs test sonucun pozitif çıktığı ve İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi hakiminden bu sabah saatlerinde örnek alındığı ancak testin henüz sonuçlanmadığı kaydedildi. Mahkeme personelinin Sağlık Bakanlığı koordinesi altında karantinaya alındığı ve kadın hakimin etrafındaki herkesin bu durum hakkında bilgilendirildiği kaydedildi.

Çiftin 2 çocuğunda karantina altında oldukları ve hakimin eşinin de hastanede tedavi altında olduğu belirtildi. Açıklamada, bugün duruşma yapılmadığı için hakimin adliyede temas ettiği kimse bulunmadığı da ifade edildi.

Editör: TE Bilişim