Sedat Peker’in yayınladığı videolarında dile getirdiği iddialar kadar masasında ve etrafında bulunan objeler de konuşulmaya devam ediyor.



KÜRE ÜZERİNDE HZ.ALİ KILICI

Son yayınladığı videosunda Peker’in masasında bulunan dünya küresinin üzerindeki Hz. Ali’ye ait Zülfikar kılıcı dikkatlerden kaçmazken adaleti simgelediği yönünde yorumlar yapıldı.

PUSULA VE TESBİH DETAYI

Peker’in masasında bir diğer dikkat çeken obje ise yer yön bulmaya yardımcı olarak kullanılan pusula olurken nizami bir biçimde koyulmuş tespih de çok konuşuldu. Masada beyaz kağıt üzerinde bulunan notlar da dikkatlerden kaçmadı.

KİTAP MERAK EDİLDİ

Peker’in arkasındaki panoda her videoda farklı bir kitap yer alırken bu defa Maria Puzo’nun Aile isimli kitabı bulundu. Kitabın tanıtım yazısında yer alan ‘Alexander, “Biz bir aileyiz,” dedi çocuklarına. “Bir ailenin sadakati her şeyden ve herkesten önce gelmelidir. Birbirimizden haberdar olmalıyız, birbirimizi korumalıyız ve en önemlisi de birbirimize bağlı olmalıyız. Çünkü eğer bu sorumluluğu şerefimizle yerine getirirsek, asla mağlup olmayız. Ama eğer bu sadakatte bir tereddüdümüz olursa, hep beraber mahvoluruz.” ifadeleri sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşuldu ve yorumlandı.

Editör: TE Bilişim