İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden hakkında çıkan iddialara cevap verememiş, bu iddiaların doğru olduğu ve kabul ettiğini göstermiştir. 

Dün Kayseri’de yaşanan olaylar aslında Burak Öztürk’ün asıl kişiliğini ve zihniyetini gözler önüne sermiştir. 

Sosyal medya üzerinden tweet attığı ve beğendiği için Kayseri İl Başkan Yardımcısı Ali Çetinkara istifaya zorlanmış ve istifa ettirildiği günün ertesi günü İyi Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk tarafından aranıp validesine ve kız kardeşine sinkaflı küfürler edilmiştir. 

Bu da yetmez gibi Burak Öztürk, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve yanında birkaç GİK üyesini Kayseri’ye gönderip Ali Çetinkara’yı darp ettirmeye yönelik girişimlerde bulunmuştur. 

Olay İYİ Parti teşkilatlarında duyulmuş, Burak Öztürk’ün daha önce birkaç kişiyi daha tehdit ettirdiği öğrenilmiş ve buna sessiz kalındığı için tüm gençlik kolları üyeleri, bir çok il ve ilçe de Burak Öztürk yüzünden istifalarını verileceği öğrenilmiştir. 

Türk milliyetçilerine darp etmeye kalkan ve İYİ Parti Gençliğine Genel Başkan yapılan bu şahsın kimlerden icazet aldığı, kimlere hizmet ettiği gün gibi aşikardır. 

Ertuğrul Kürkçü ile her ne nedenle olursa olsun bu pozu verme cesaretini gösterip hala soysal medya hesaplarında tutan Burak Öztürk ve onu o koltukta oturtanların ne Mustafa Kemal’i anmaya, ne Türkeş’i örnek almaya, ne de Türk Milliyetçisiyiz demeye hakları yoktur.


 

Editör: TE Bilişim