Dündar Tanrıverdi'nin neden hayatını kaybettiği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ama Tanrıverdi'nin Koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın kendisini 14 gün karantinaya aldığı biliniyor.

İYİ Parti İzmir İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi, 55 gündür koronavirüsle mücadele ediyordu.

İYİ Parti İzmir İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi'den kötü haber geldi. Tanverdi koronaya karşı sürdürdüğü 55 günlük yaşam savaşını kaybetti.

67 yaşındaki Tanrıverdi 23 Mart'ta yüksek ateş sebebiyle hastanede tedavi altına alınırken, burada yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı.

Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde virüsün vücudunda yarattığı tahribat sebebiyle entübe edilen Tanrıverdi, bu sabah yaşamını yitirdi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı resmi twitter hesabından şu açıklama yapıldı "İl Sekreterimiz Dündar Tanrıverdi'yi kaybettik. Merhuma Allah'dan rahmet ailesine ve partililerimize sabırlar niyaz ediyoruz."


İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar “İYİ parti İzmir İl sekretiri ağabeyimiz R.Dündar Tanrıverdi ağabeyimizi kaybettik başımız sağolsun...” dedi.

İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi M. Cem Özdemir ise “İYİ Parti İzmir Teşkilatımızın İl Sekreterliği görevini yürüten çok kıymetli ağabeyimiz ve hocamız Dündar Tanrıverdi’yi kaybettik. Üzüntümüz büyük.. Ağabeyimize Allahtan rahmet diliyorum. Teşkilatımızın başı sağolsun, ailesine ve tüm sevdiklerine sabırlar dilerim.” dedi.

İzmir Milletvekili, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu yayınladığı mesajda “Acımız büyük. Camiamıza ve ailemize başsağlığı dilerim. Kabrin nur, ruhun şad, mekanın cennet olsun Dündar ağabey. Allah rahmet eylesin.” dedi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, sosyal medya hesabından İl Sekreteri R. Dündar Tanrıverdi'nin Covid19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın, 14 günlük karantina sürecinin ardından yaptırdığı ikinci test de negatif çıkmıştı. 14 günün psikolojik etkilerini değerlendiren Kırkpınar, “İnsanların vurdumduymazlığı beni çok üzüyor” dedi. Partinin İzmir İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi’nin koronavirüse yakalanmasının ardından kendisini karantinaya alan Hüsmen Kırkpınar, son yaptırdığı testin de negatif çıktığını söylemişti.

Editör: TE Bilişim