MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Yeniçağ yazarı Murat İde'nin saldırıya uğraması ve  gazetenin imtiyaz sahibi İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’in olayın sorumlusu olarak MHP Genel Merkezi'ni işaret etmesi üzerine twitter hesabı üzerinden çok sert açıklamalarda bulunmuştu. 

"Hülya Avşar'la girdiği polemikte kaybettiği ismetini kahpe pusularda arayan.."

Yeniçağ gazetesi imtiyaz sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, Büyükataman’ın bu sözlerine çok sert cevap verdi. 

"Hülya Avşar'la girdiği polemikte kaybettiği ismetini kahpe pusularda arayan, paçasına yapıştığı efendisinin inayetiyle yaşayan zavallı, sanal alemde racon kesiyor!" diyerek tepkisini dile getiren Çelik, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Et yığını haline gelmiş kemiksiz vücudu sayesinde efendisi için en kıvrak danslarını sergileyen erkete, bu tavrıyla içinde bulunduğu sözde siyasi yapıyı da şereflendiriyor!

Türklüğünü iktidarın kapısına bırakan, Milliyetçiliğini üç kuruşluk menfaate peşkeş çeken, Öcalanları yol arkadaşı yapan zavallı, idrakini yitirdiğinin bile farkında değil!

Millet iradesiyle silkelendiklerinde, üzerinde taşıdığı melanet hırkasından başka bir şey kalmayacak olan bu ahmak ve avanesi, mukadder sonla tanışacaktır."

"Kardeşine ilişkin iddiaya cevap verdi"

Öte yandan Ahmet Çelik, kardeşi Kemal Çelik’i de hedef gösteren Büyükataman’a, "Kardeşim Kemal Çelik, 45 yıllık Türk Milliyetçiliği siyasi mücadelemde yol arkadaşımdır ve bedel ödemiş bir Türk milliyetçisidir" şeklinde cevap verdi. 


 

Editör: TE Bilişim