Sosyal medya hesabından hoyratça sevgisini haykıran Bıyık "Hangisini izleyeceğimi şaşırdım iki tarafta iki kaliteli Hoca Cübbeli Ahmet hoca Habertürkte Üstad Kadir Mısıroğlu a haberde" dedmişti.

Başka bir paylaşımında ise "A haber de muhteşem bir program var kadir mısırlıoğlu hoca deşifre de" diye reklam kampanyası yürüten İYİ Parti'li Yomra Belediye Başkanının birde Ak parti sevdası var ki görülmeye değer.

İYİ Parti'li Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık yine bir paylaşımında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babasını ziyaret etmek için yaylaya nasıl tırmandığını anlatıyor.

Mustafa Bıyık paylaşımında " Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası, Mütefekkir/Yazar Sadık Albayrak'ı Dernekpazarı ilçesi Parma Yaylası'nda ziyaret ettim. Memleket meseleleri ve Trabzonspor üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri ve tecrübe paylaşımlarından ötürü kendilerine teşekkür ederim." dedikten sonra mutlu fotoğrafları da paylaşmayı ihmal etmiyor.

KORAY AYDIN'IN ESERİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın adaylık sürecinde bizzat tanıttığı Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık için , “İşte Yomra’ya genç, dinamik, cesur bir aday. Yomra’yı İYİ Parti kurtaracak” demişti.

Sosyal medya hesaplarını incelediğimiz Bıyık'ın bırakın İYİ Parti'lilikle ilgisinin olmasını, eleştirdiğimiz İYİ Parti ile bir bağlantısının olmadığı, sadece bir parti gerekli olmuş, Koray Aydın'da buna sebep olmuş görüntüsünü veriyor.

Habererk İmtiyaz sahibi İsmail Türk konu ile alakalı olarak yaptığı açıklamada "Koray Aydın kimi seviyorum derse onu sırtından vurur! Yomra Belediye Başkanı olarak atadığı kripto AKP'li, şimdilik İyi Parti Belediye Başkanı, bakın kimleri ziyaret ediyor? Demedi demeyin yakında geçer AKP'ye." dedi.

Editör: TE Bilişim