İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe Habererk.com’un yaptığı haberin twitter paylaşımının altına İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun’la yaptığı whatsapp yazışmalarının görselini ekleyerek “Vekilimiz koronadan hasta yatarken biz kendisine whatsapptan üye kaydı fotoğrafı atıp espri yapıyorduk. O gün sokağa çıkma yasağı olduğu için kimse üye fotoğrafı atmayınca o da espri için bu paylaşımı yaptı. :)) koymayı ve ‘bugün’ kelimesini yazmayı unuttuğu için de sildi.” dedi.

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Akmeşe başka bir paylaşımında ise “Böyle haberler yapmadan önce keşke konunun muhatabı olarak bana sorsaydınız, doğrusunu anlatırdım.” ifadelerini kullandı.

FIRÇA YİYEN VE İSMİ GEÇEN İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI SIRAYLA CEVAP VERDİ

Öte yandan İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ise “Vekilimizin her espirisini haber yapacaksanız eğer; Metin Başkan çok neşelidir. Haber bülteninizi doldururuz. Fethiye'den selamlar. Akşam akşam bizi güldürdünüz. Allah da sizi güldürsün” dedi.

İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ise “Toplum olarak espri anlayışımızı mı kaybettik acaba? Vekilimizle esprili bir diyalog olamaz mı ? İYİ ler esprili ve keyifli çalışmaya devam ediyoruz. Bu haberleri vatandaşlarımızın çok da ciddiye almamasını öneririm.. İYİ ailesi büyümeye devam ediyor.” dedi.

FIRÇAYA CEVAP VERDİNİZ, TEMAYÜL YOKLAMASINDAN KAÇ OY ALDIĞINIZI NEDEN AÇIKLAMADINIZ?

İYİ Parti Muğla İl başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ Ümit Özdağ’ı desteklediği için görevden alınmıştı.

Düşen İl Başkanlığında yeni il başkanının belirlenmesi için temayül yoklaması yapılmıştı.

Temayül yoklamasında 5 isim arasında olan Hüseyin Nizamoğlu adaylığını geri çekmişti.

Yoklamaya giren 4 isim için İlçe Başkanları ve İl yönetim Kurulu Üyeleri toplamda 72 kişi arasından 60 kişi oy kullandı.

Yapılan yoklamada oy çokluğu ile sandıktan çıkan isim Davut Cumhur Akmeşe olmuştu. Ama kaç oy aldığı asla açıklanmamıştı.

FIRÇALNAN İSİMLER İSE ŞUNLAR

Davut Cumhur Akmeşe İl Başkanı,

Deniz Ekinci Menteşe İlçe Başkanı,

Levent Akkalı Kavaklıdere İlçe Başkanı,

Kasım Özkan Milas İlçe Başkanı,

Sadet Kocasarı Yatağan İlçe Başkanı,

Nevzat Kamber Bodrum İlçe Başkanı,

Salih Aksu Ula İlçe Başkanı, Barbaros Canlı Ortaca İlçe Başkanı,

Ali Fatih Çoban Fethiye İlçe Başkanı,

Ali Toksoy Marmaris İlçe Başkanı,

Recep Ceylan Datça İlçe Başkanı,

Sevgi Nurten Güler Seydikemer İlçe Başkanı,

Bahadır Bakırcı Dalaman İlçe Başkanı,

Mehmet Durmuş Köyceğiz İlçe Başkanı..

EDİTÖRÜN NOTU

Silinmiş bir paylaşımın espri olup olmadığının nasıl anlaşılacağı bilinmezken, hiçbir telefonumuza geri dönüş yapmayan, etraflarında duvar ören Akmeşe ve diğer yöneticilere ulaşmanın yolu ne yazık ki haberimizi yapıp geri dönüş beklemekten öteye geçemiyor.

Ayrıca yerel haber sitelerinde bu ve benzeri haberler çokça çıktığını herhalde görmüşsünüzdür. O habersitelerine ve köşe yazarlarına cevap vermediğinizden, açıklama yapmadığınızdan oldukça eminiz.

Editör: TE Bilişim