İYİ Parti'nin tanıtımı amacıyla bugün Mustafakemalpaşa ilçesinde belediyeye ait düğün salonunda toplantı düzenlendi. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı toplantıda konuşma yapan İYİ Parti'nin Bursa'daki teşkilatlanmasından sorumlu kurucu il başkanı Yüksel Yılmaz, sözlerini bitirdikten sonra yerine geçti. Yılmaz sandalyeye oturduktan kısa süre sonra fenalaştı. Yüksel Yılmaz, İYİ Parti'nin il yönetim kurulu üyesi Dr. Yahya Bahadır'ın ilk müdahalesinin ardından partililer tarafından çağrılan ambulans ile ilçedeki devlet hastanesine götürüldü.
Daha sonra Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesine sevk edildi.
Stent ile sağ ana damarının açıldığı ve bu gece kontrol amaçlı hastanede tutulacağı, yarın ise taburcu edileceği bildirildi.

İYİ Parti'nin Bursa il başkanlığından açıklama 
" İYİ PARTİ Bursa İl Başkanımız Mustafa Kemal Paşa İlçe Başkanlığı Programında Küçük bir Kalp Rahatsızlığı geçirmiştir. Yerinde müdahale ile Bursa Aritmi Kalp Hastanesinde müşahede altına alınmış, Anjiyo yapılarak tıkalı damarı açılmıştır. Sağlık durumu iyi olup, müşahede altında tutulmaktadır. "Henüz hayati tehlikeyi atlatamadı." haberleri kesinlikle asılsız olup, başkanımız Yüksel Yılmaz, muhtemelen yarın taburcu edilecektir." denildi.

Öte yandan Dr.Yahya Bahadır yaptığı açıklamada "Arkadaşlar başkanımızın sağ ana koroner damarındaki tıkanıklık anjiyo ve balon plastik ile açıldı. Stent takma işlemi sonrası yatağına alındı. Her şey yolunda. Bu gece yoğun bakımda kalacak. Şu an hastaneye gelmeniz uygun değil. Ziyaret yasak.Her şey yolunda gider bir aksilik olmazsa birkaç gün içinde şifa ile taburcu olur. Allahtan acil şifalar temennimizle" dedi.

Editör: TE Bilişim