İyi Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı’nın ilçe yönetim kurulunun haberleşmesi için  whatsapp ağı üzerinden kurduğu grupta paylaşılan bir mesaj yok artık dedirtti.

Yaşam Gazetesi'nin haberine göre;Türkiye’nin en köklü ve eğitim düzeyi en yüksek ilçelerinden birinde siyasi parti yöneticilerine verilen ilginç talimatlar okuyanları güldürdü.  

İktidar olmak ve Genel Başkanları Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak iddiasında olan İyi Parti; İstanbul’da bu düzeyde mi yönetiliyor? sorusunu akıllara getirdi.

İLGİNÇ TALİMATLAR

Yönetim Kuruluna talimat olarak gönderilen mesajda; 15-21 Haziran tarihlerinde nöbet tutacak yöneticilere yapması gerekenler anlatılmış.

Siyaset üretip ülkenin kaderine etki etmesi, topluma hizmet üretmesi beklenen parti yöneticilerine tuvalet adabından  ilçenin kedisinin bakımına kadar bir çok konuda talimat verilmiş.

Yönetim kurulunun maddi olanaksızlığından olsa gerek mutfak ve temizlik hizmetlerini üretecek bir personel istihdam edemedikleri anlaşılıyor.

Tabak ve bardakları hijyen açısından bulaşık makinasında yıkamaktan, toz alıp yerleri silip süpürmeye; sigara külünü çöpe dökmekten mutfak ve tuvalet kapılarının kapatılmasına kadar bir çok ilginç talimat var.

İlçenin kedisi tanımıyla verilen talimatların en can alıcı noktası ise ilçe binasının pencerelerinde tel olmaması nedeniyle dikkat edilmesi gereken durum.

Camlar açık olduğunda kedinin çamdan atlayabileceği vurgulanarak özellikle dikkat edilmesi tembih edilmiş.

Kedinin maması, suyu ve kumu nöbetteki önemli görevler arasında.

İŞTE O MESAJ

Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz; 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren ilçemiz tam gün olarak açılmış olup nöbet sistemine geçilmiştir.

15 - 21 Haziran tarihleri arası Yönetim Kurulu nöbet çizelgesi aşağıdaki gibidir.

Yönetim Kurulu için mücbir sebepler hariç,nöbet tutmak  zaruridir.

Geçerli bir mazeret bildirmeden nöbetine gelmeyen, ya da nöbet tutmak istemediğini beyan eden Yönetim Kurulu üyelerimizden cezai şartlar gereği bir (1) aylık aidat bedeli tahsil edilecektir.

1-)Nöbetçiler; telefonlara bakmak dışında ilçemizi ziyarete gelenlerle sohbet edecek, ikramda bulanacak ve gün sonunda ilçeye ziyarete gelenler veya telefon edenler hakkında İlçe Sekreterine veya İlçe Başkanına bilgi vereceklerdir.

2-)Nöbetçiler; nöbet tuttukları gün yapılacak veya yapılması gereken her türlü tadilat tamirat işleri ile ilgilenecekler, gün içinde bozulan/arızalanan bir şey olur ise usta çağırarak yaptırmalı, yaptıramıyor ise İdari Amir ile İlçe Sekreterine bilgi vermelidirler.

3-)Nöbetçiler; yardımcımız olmadığı için ilçemizin temizliğinden de sorumludur. Nöbetçilerin ilçeyi toplayıp, çöpleri boşaltıp, mutfağı temiz bırakmaları gerekmektedir. (Gerekiyorsa tuvalet temizliği, toz almak, yerleri süpürüp silmek gibi genel temizlik de yapılmalıdır). İlçeyi ziyaret eden Yönetim Kurulu Üyelerimizin; Yardımcımız olmadığını hatırlayarak, İlçemizi temiz tutmak adına hassasiyet göstereceklerine inanarak, tuvaletleri temiz kullanmaları, eğer içiyorlarsa sigara küllüklerini boşaltmaları, tabak ve bardaklarını hijyen açısından elde yıkamak yerine bulaşık makinasına koymalarını, misafir var ise servise ve ikrama yardımcı olmalarını rica ederiz.

4-)Nöbetçilerin ayrıca ilçemizin kedisinin ihtiyaçları ile de ilgilenmesi gerekmektedir. Sabah ve akşam suyunu içme suyu ile tazeleyip, mamasına takviyesi yapılarak kumu temizlenmelidir. Pencerelerde tel olmadığı için kedinin aşağıya atlama riski olduğu unutulmamalı ve kedinin olduğu odaların camlarının kapalı olduğundan lütfen emin olalım. Mutfak ve tuvalet kapılarını kapalı tutmaya lütfen özen gösterelim. Her türlü soru ve sorunlarınız için İlçe Sekreterimize ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, bütün nöbetçilerimize iyi nöbetler dileriz,

Saygılarımla.

Bakırköy İYİ Parti'nin nöbet tutulan kedisi

Editör: TE Bilişim