İYİ Parti'den Adalet Bakanı'na TÜSİAD tepkisi

İYİ Parti'den Adalet Bakanı'na TÜSİAD tepkisi
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u TÜSİAD üzerinden sert tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u hedef aldı.

Adalet Bakanı Tunç, isim vermeden TÜSİAD'ı eleştirerek, "Türkiye eski Türkiye değildir. Hiç kimse veya hiçbir kuruluş, kendisini milletin iradesinin ve hukukun üstünde göremez" dedi.

Bu sözler üzerine Hakan Şeref Olgun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Adalet Bakanı Tunç haklı! Eskiden adalet vardı, şimdi talimat var. Eskiden yargı daha tarafsız ve bağımsızdı, şimdi tek sesli mahkemeler var. Gerçekten, TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.