Yazılı basın kuruluşları ve internet haber sitelerine başlattığı ziyaretleri Karar Gazetesi ile sürdüren İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, "Basın kuruluşları da demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır" dedi.

Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, Karar Gazetesi'ni ziyaret etti. Karar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Aydın ve gazetenin yazarlarından Mehmet Ocaktan ile görüşen Ahmet Çelik, basın yayın kuruluşlarının da siyasi partiler gibi demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu vurguladı. Basın kuruluşu temsilcilerinin çeşitli vesilelere bir araya gelip sektörel sorunlarını görüşüp ülke gündemi üzerinde değerlendirmelerde bulunmalarının yararına dikkat çeken Ahmet Çelik şöyle konuştu:

"Bu kapsamda yaptığım Karar Gazetesi ziyaretinin de çok faydalı olduğuna inanıyorum. Yayın hayatına başladıktan çok kısa bir süre içinde basında saygın bir yer edinen Karar Gazetesi'ni kutluyorum. Doğru haber edinme ihtiyacındaki okura farklı bir pencere açmayı başaran Karar Gazetesi'nin varlığı Türk basını için de büyük bir kazanç olmuştur. Misafirperverlikleri dolayısıyla Karar Gazetesi İmtiyaz Sahibi sayın Mehmet Aydın Bey ve Karar'ın değerli yazarları Mehmet Ocaktan Beye teşekkür ederim."

Karar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Aydın ve Karar yazarları Mehmet Ocaktan da basın kuruluşları arasındaki dayanışma ve işbirliğinin önemli olduğunu belirtip Ahmet Çelik'in bu amaca yönelik çabalarından ve gazetelerine yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim