Basın kuruluşlarına başlattığı ziyaretlere Gazete Duvar internet haber sitesi ile devam eden İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, "Klasik basına alternatif hale gelen internet haberciliği basın hayatımıza yeni bir dinamizm getirdi" dedi. 

Gazete Duvar Genel Yayın Yönetmeni Ali Topuz ile görüşen Ahmet Çelik, internet gazeteciliğinin her geçen gün etkinliğini artırıp önem kazandığı günümüzde Türkiye'nin de başarılı, örnek kuruluşlara sahip olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Gazete Duvar'ın da ülkemizdeki seçkin ve güvenilir internet haber siteleri arasında yer aldığını belirten Ahmet Çelik şöyle konuştu:

"Ülkemizin entellektüel birikime sahip önemli isimlerini çatısı altında toplayan Gazete Duvar, yayın hayatına başladığı günden bu yana basınımıza yeni bir soluk getirmiştir. Hepsinden de önemlisi, bilgi kirliliğinin hızla yayılmasına müsait dijital ortamda basın etiğine bağlı kalarak güvenilir bir internet haber sitesi olmayı başarmışlardır. Doğru - bilgilendirici haber verme hassasiyeti ve ilkeli yayıncılığı kendi alanında örnek teşkil eden Gazete Duvar'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum."

Gazete Duvar Genel Yayın Yönetmeni Ali Topuz da ziyareti için Ahmet Çelik'e teşekkür edip 2016'da başladıkları yayın hayatında 5 yılı geride bıraktıklarını belirterek, kısa sürede okurdan gördükleri güven ve desteğin kendilerine gelecek için büyük güç verdiğini söyledi.

Editör: TE Bilişim