Koncuk,  paylaşımda "Lider sabırlı olur. Yanlış da olsa hakkında söylenen her söze dava açmak, kanuni hakkı da olsa, doğru bir liderlik özelliği değildir. Lider, kendisi ile ilgili yanlış kanaatleri, ortaya koyduğu doğrularla çürütebildiği sürece liderdir. Demokratik olgunluk bunu gerektirir." dedi.

NEDEN KAFA KARIŞTIRDI
Kim için yazıldığı ilk bakışta anlaşılmayan bu mesaj İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener'in  Habererk İmtiyaz sahibi İsmail Türk'e açtığı davayı akıllara getirdi.

Bilindiği gibi Katıldığı bir Tv programını bahane eden İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, Gazeteci, yazar, Habererk imtiyaz sahibi İsmail Türk'ten şikayetçi olmuş, hastanede yatarken polis tarafından ifadesi alınmak istenmişti.

Bu güne kadar yapılan hiç bir hakaretten şikayetçi olmayan Akşener'in, bir tv programında eleştirilmesini kaldıramaması ve Habererk'in iftar programında İsmail Türk'ün yurtdışından gönderdiği videoyu gözleri dolu dolu izlemesinden sonra yaptığı bu hamle "VEFA" kelimesinin anlamını bilmediği yorumlarına sebep olurken, bu noktaya nasıl geldiği ise merak konusu oldu.

KONCUK BU PAYLAŞIMI KİM İÇİN  YAPTI?
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un yaptığı paylaşım İsmail Türk'ten şikayetçi olan Akşener'i tarif etse de , Koncuk'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldığı, Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a destek niteliğinde olduğu bir gerçek.

Ama konucuk korkudan mı bilinmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adını yazmaktan çekindiği yorumlarına sebep oldu.

Düne kadar arkadaş, dost dediklerine bu gün sırtını dönenlerin ilahi adaletten kaçamayacaklarını inanlar bilir....
 

Editör: TE Bilişim