Kütahyalının bu yazısına İYİ Partinin 200 kişiden oluşan kurucu Mehmet Aslan ironik bir gönderme yaparak " "Yıllardır uyuşturucuyla mücadele ediyorum! Binlerce bağımlı tanıdım, farklı etkiler yaratan çeşit çesit kimyasal maddeler gördüm ama bu kafanın etki sebebini bulmuş değilim!" demişti.

Kütahyalı bugün yayınlanan yazısında ise “Dünkü yazımda ‘Atatürk'ü babam gibi severim’ dedim diye it kopuk takımı bana saldırmış” diyen Rasim Ozan Kütahyalı, şunları yazdı: “Atatürk'ü sizin gibi gazino mafyalarına ve çetecilere mi bırakacağımızı sandınız hanzolar? Gazi Hazretleri sizin gibi gazino dümbelekçilerinden ancak Valeria Ellanskaia gibi Rus dansözleri getirip kulübünüzde oynatmanızı isterdi. Yoksa siz kimsiniz de benim gibi yedi sülalesi Atatürkçü olduğu bilinen ve Atatürk'ün hayatını nerdeyse gün gün bilen adama Atatürk konusunda ahkâm keseceksiniz?” dedi.

İYİ parti urucu üye Mehmet Aslan Habererk.com'a yaptığı özel açıklamada "Yazı dili ve üslubuyla son derece çirkin ve korku dolu bir dil." dedi.

Aslan açıklamasına şöyle devam etti "Ben bu yazıyı okudum, bahsettiği sıfatlardan da kendi üzerime  alınacak tek kelime ve sıfat bulamadım. Şahsım adına da söyleyecek bir söz de yok.

Ama genel olarak baktığınız zaman, yazı dili ve üslubuyla son derece çirkin ve korku dolu bir dil. Türkiye'nin de bildiği kişiliğini ortaya koymuş. Bu şahsa sokakta "Sen Rasim Ozan Kütahyalı' mısın" diye adı sorulduğu zaman, adını söyleyemeyen ve kendini inkar eden birinden de doğru konuşması beklenemez.

Türkiye İYİ olacak.

Türkiye'de namuslu, dürüst, üslubunu koruyan gazeteciler var ve bundan sonra da gazeteciliği ilim , bilim, kanıt, doğruluktan ayrılmadan, kendini fikrini savunurken hakaret etmeden, iftira atmadan, hakkaniyetle savunacak gazeteciler olacak." dedi.

Editör: TE Bilişim