Davut Sevinç paylaşımında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin araç içerisindeki bir resmini paylaşarak " Özge ULUSOY'a duyrulur bu bıçkın ERKEK hem bekar hemde parası var.." yazdı.
 

TEPKİLER GEÇİKTİ AMA ÇOK SERT OLDU

Davut Sevinç'in bu paylaşımına Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek en üst perden tepki gösterdi.

Çiçek cevap olarak "Siyasi fahişelikle kendini sağa-sola pazarlamada hüner sahibi olanlar, pezevenklikte de biz İYİ’yiz diyor. Elalemin namusunu pazarlayan bu FETÖ peydahlamaları siyasetin namussuzlarıdır!" dedi.

Öte yandan MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ise "Namus ve haysiyet yoksunu Kişilerin bir sözüne bakarım söz mü diye,birde söyleyene bakarım adam mı diye. Adam değilsin Davut" dedi.

MHP MYK ÜYESİ AHMET GÖKHAN YAZICI AÇIKLAMA YAYINLADI

MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı yayınladığı açıklamada "Senin alçaklığından bi haber bir bayanın günahına girip , vebalini üstlenecek kadar şerefsiz,   Erkekliğin cinsiyet değil şahsiyet meselesi olduğunu ispat edip, bir bayanın şahsiyeti üzerinden nemalanmaya çalışacak kadar aciz ve şahsiyetsizsin   "Sevmek bezende vazgeçmektir" diyip Ülkü’sü ülkesi ve milleti için yardan, serden ve her nevi menfaatten el çekmiş liderimize belden aşağı saldıracak kadar namus ve ahlak fukarası bir edepsizsin.  Ve senin gibi bir şeref ve haysiyet fukarasını bünyesinde hala daha bulunduranlar ya sizler zamanın ve zeminin ülkücü davaya zul niteliğinde asil ve kutsal davamızdın tecrit etmekle haklı çıkardığı ipi ve sapı kimin elinde olduğu belli olmayan zavallılarsınız.!  Ey Davut Sevinç Alçağı sana da bu tükürdüğünü yalatmazsak bize de gök girsin kızıl çıksın. Bu haysiyetsize hak ettiği cevabı vermekte bütün ülkücü Türk Milliyetçisi dava adamlarına boyun borcu olsun vesselam.! " 


Davut Sevinç paylaşımının altında  hakaret ve sinkaflı küfürlerden dolayı ekran görüntüsü koymayı uygun bulmadık.

https://twitter.com/Dvtsvnc/status/1152833048502816774


 

Editör: TE Bilişim