Küçükali yaptığı paylaşımda " Kemal hocanın yüzü SİMSİYAH olmuştu ..Telefonu kapattı ,ağzından İLK ÇIKAN SÖZ "Türkiye'de ne zaman milli bir UYANIŞ olsa muhakkak bastırırlar" oldu ..halen o sözü kulaklarımda çınlıyor" dedi.

İşte o rekora koşan paylaşımda yazanlar;

İYİ PARTİYE İLK OPERASYON ..!

Meral hanım Parti PROGRAMINI YAZMA görevini Prof.Dr.Kemal ÜÇÜNCÜ hocaya vermişti ..

Meral hanım, İstanbul'da bir arkadaşımızın otelinde Kemal Üçüncü hoca ile BULUŞUP programın MİLLİ bir program olması konusunda MUTABAKAT sağladılar ve Meral hanım bunun hiçbir şekilde DIŞARIYA sızmamasını özellikle istedi.

Prof Dr.Sezgin ÇELİK ve birkaç YAKIN arkadaşla birlikte organizasyonu üstlendik .Aynı zamanda da Şehircilik konusunu da ben yazacaktım..

Kemal hoca ile Ankara'ya gittik, Oradaki konunun UZMANLARI ile görüştük. Amaç, Türkiye'nin meselelerine TUTARLI, UYGULANABİLİR radikal çözüm sunmaktı.Meral hanım bir tek İÇ ve DIŞ GÜVENLİK konusunu YAZMAMAMIZI, Ümit ÖZDAĞ hocanın yazacağını söyledi ,bizde bu konuda hiç kimseye bir şey yazdırmadık.

Programın TASLAĞI bitti,Kemal hoca DİGİTAL olarak Meral hanıma gönderdi, Sezgin hoca'da programı KİTAPÇIK olarak basıp Meral hanıma ELDEN TESLİM etti ..

2017 Ağustosun son günleriydi ,Kemal hoca ile yemek yiyoruz bir TELEFON çaldı ..

Arayan,daha sonra GENELBAŞKAN YARDIMCISI olacak muhteremdi... 

Konuştular biraz ..

Sonra muhterem dedi ki ; Programı bana GÖNDERİRMİSİN...?

Kemal hoca ; Ben GÖREVİ Meral hanımdan aldım, programı da ona teslim ettim ondan isteyin, UYGUN görürse KENDİSİ size verir dedi ..

Muhterem kızgın bir ses tonu ile ;Ne yaparsanız yapın program Ömer KAYIR'ın ELİNDEN geçecek dedi ..

Kemal hocanın yüzü SİMSİYAH olmuştu ..

Telefonu kapattı ,ağzından İLK ÇIKAN SÖZ "Türkiye'de ne zaman milli bir UYANIŞ olsa muhakkak bastırırlar" oldu ..halen o sözü kulaklarımda çınlıyor..

Hayırdır hocam KİM bu Ömer KAYIR dedim ...?

Kemal hoca, bu 28 ŞUBAT post modern darbeden sonra kurulan ANAP hükümetinin başbakanlık müşteşar yardımcısı , ANAP'ın Mesut Yılmaz döneminde hazırlanan KÜRT AÇILIMI projesinin mimarı.Bu işin İÇİNDE başka işler var dedi ..

Aradım Sezgin hocayı,durumu anlattım ..

Ben TANIMIYORUM, bir Mehmet'e (Meral hanımın koruması) sorayım dedi .

Biraz sonra döndü bana ; Mehmet'e sormuş , Mehmet'te ;Ya nasıl tanımazsın , Meral hanımın BEYNİNİN dörtte üç'ü demiş .

Sezgin hoca bastı küfürü ,ya ben 24 saat yanındayım ADAMIN YÜZÜNÜ GÖRMEDİM nasıl beyninin dörtte üç'ü oluyor diye ..

Biz durumu ANLAMIŞTIK, ÇEKİLDİK kenara ama büyük ÜLKÜ DEVLERİNİN hepsi tıpış tıpış Ömer KAYIR'ın ofisine gidip yazdıklarını TESLİM ettiler , birlikte çalıştılar ..Buna Koray AYDIN, Ümit ÖZDAĞ, Hayrettin NUHOĞLU, Müsavat Dervişoğlu ve Meral hanımın yakın çevresi Durmuş YILMAZ ,İsmail OK 'da dahil, Hiç bir tanesi bu kim ,nereden çıktı demedi..

Peki kim bu ÖMER KAYIR...?

28 ŞUBATÇILARIN devirdiği,Meral Akşener'in de İÇİNDE olduğu DYP+RP hükümetinden sonra kurulan ANAP hükümetinin başbakanlık MÜSTEŞAR YARDIMCISI, 28 Şubat'ta alınan kararların uygulanmasını takip için kurulan TAKIP KURULUNUN ÖNEMLİ bir ÜYESİ, kararların uygulamalarını BATI ÇALIŞMA GRUBUNA rapor eden, Mesut Yılmaz'a altı yıl danışmanlık yaptığı süreçte hazırladığı KÜRT AÇILIMI POLİTİKASI neticesinde Mesut YILMAZ'A "Avrupa birliğine giden yol DİYARBAKIR'DAN GEÇER" sözünü söyleten şahıs..

Sonra 01/Ekim/2017 tarihinde Bursa'da parti programı ÇALIŞTAYI düzenleneceği ilan edildi . Kemal ÜÇÜNCÜ hoca'da oraya davet edildi fakat ,bizim yazdığımız programdan TEK kelime yok, katılmam ETİK olmaz diye katılmadı..

Bu arada programın METNİ kamuoyuna SIZDI Taslak metindeki iki madde için KIYAMET KOPTU .

Daha doğrusu Ömer Kayır'ın görüşleri programa yansımıştı.

Mesela ;

ORTAK Miras, Ortak GELECEK inşa Etmek: Geçmişten farklı olarak ortak kader, günümüzde çok daha zorunlu hale gelmiştir. TÜRKLER, KÜRTLER ve DİĞER UNSURLARIN hiç birinin KENDİ KADERİNİ TEK BAŞINA yaşamaları MÜMKÜN değildir.

Buna göre doğru ve yaşanabilir olan; Türkiye’nin siyasal sistemini çağın da ruhuna uygun yeniden BİRLİKTE İNŞA etmektir.

2.konu ; NATO'ya BAĞLILIK maddesi.

Gelen tepkiler üzerine KÜRTÇÜLÜK ile ilgili madde programdan ÇIKARILDI,NATO maddesi aynen KALDI ama bir kere milletin midesi bulanmış,amaç hasıl olmuştu. Ondan sonra meral hanımın DİYARBAKIR ziyaretinde açılan KÜRTÇE yazılmış PANKARTINDA bu operasyonun bir parçası olduğunu düşünüyorum.

Daha sonra KURUCULAR KURULUNA sokulan isimler,Hiç ortada yokken ŞAPKADAN TAVŞAN çıkarır gibi çıkartılıp BİRDEN genel başkan yardımcısı yapılan,divan kuruluna alınan kişiler,il başkanı yapılan isimlerin hepsi oluşan bu MİLLİ YAPIYI DAĞITMAK,İleride DIŞ GÜÇLERİN Türkiye'de YAPACAĞI operasyonlara DİRENMEYECEK yapıda bir İYİ parti oluşturmanın gayretleriydi.


 

Editör: TE Bilişim