Tamer Akkal’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, grup toplantısında parti rozeti takıldı.

Erdoğan Akkal için, “Aramıza katılan Tamer Akkal kardeşimize bu yolculuğumuza, millete hizmet yolunda birlikte vereceğimiz bu mücadeleye, hoş geldiniz, diyorum” dedi.

İYİ Parti'nin genç kurucu üyelerinden Mustafa Veysel Güldoğan sosyal medyada yaptığı paylaşım tartışma yaratacak.

 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, İyi Parti İstanbul 1. Bölge Bölgesi, 7'nci sıradan milletvekili adayıda olan Güldoğan paylaşımında "Akpli Selçuk Özdağ’ı İyi Parti’ye geçirmek için görüşmelere gönderilen Tamer Akkal’ın kendisi Akp’ye geçmiş. Kaza ile bu adamı Yunanistan’la toplantıya yollasak Yunan vatandaşı olur orda kalırmış." dedi.

İYİ Parti'nin genç kurucu üyelerinden Mustafa Veysel Güldoğan'ın bu paylaşımı İYİ Parti'nin siyaset ahlakını bir kez daha gözler önüne serdi.

Parti'den ayrılanların hepsini ahlaksız ve dönek olarak nitelendirip, gelenlere ise kahramanlık izafe etmeleri tutarsızlık olarak algılandı.

İYİ PARTİ’YE GEÇEN CHP MİLLETVEKİLLERİ KAHRAMAN GİBİ LANSE EDİLMİŞTİ

15 CHP milletvekili partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye katılmış. İYİ Parti Lideri Meral Akşener CHP'li 15 milletvekilinin partilerine geçmesiyle ilgili "Kemal Kılıçdaroğlu'nun tavrı her türlü takdirin üzerinde, demokrasi tarihinde övgü ile yerini alacaktır" açıklamasını yapmıştı. 

CHP’DEN İYİ PARTİYE GEÇEN MİLLETVEKİLLERİ
1. Burcu Köksal – Afyonkarahisar
2. Mustafa Tuncer – Amasya
3. Nihat Yeşil – Ankara
4. Hüseyin Yıldız – Aydın
5. Ahmet Akın – Balıkesir
6. Mehmet Göker – Burdur
7. Nurhayat Altaca Kayışoğlu – Bursa
8. Erkan Aydın – Bursa
9.Tufan Köse – Çorum
10. Okan Gaytancıoğlu – Edirne
11. Tacettin Bayır – İzmir
12. Çetin Arık – Kayseri
13. Fatma Kaptan Hürriyet – Kocaeli
14. Ömer Fethi Gürer – Niğde
15. Ünal Demirtaş – Zonguldak

HAYATİ ARKAZ  İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDİP MHP GEÇMİŞTİ 
İYİ Parti'de krize neden olan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin daveti üzerine MHP'ye geçme kararı almıştı.

Hayati Arkaz'ın MHP'ye geçmesinin ardından İYİ Parti'nin TBMM hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yapılmış "Parti tabanımızda ve kamuoyunda ciddi tepki toplayan İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz’ın partimizden ayrılması, tabanımızda memnuniyetle karşılanmıştır. Gittiği yerde mutluluklar dileriz.." ifadeleri kullanılmıştı.

Editör: TE Bilişim