Milligazete'nin özel haberine göre;15 Temmuz hain darbe girişimiminden sonra kripto hale gelen FETÖ mensuplarının çoğu AKP'ye yakın bir çizgide görünüyor. Kendisini bu şekilde garantiye aldığını düşünen FETÖ'cülerin geçmişteki paylaşımları yakayı ele veriyor. Bunlardan biri de Kültür ve Turizm Bakanlığında Müşavirlik yapan A.A. isimli bürokrat. Geçmiş yıllardaki paylaşımalrında Gülen'e övgü ve methiyeler düzen A.A. şu anda sıkı bir AKP taraftarı gibi görünüyor ve sağa sola tehdit mesajları gönderiyor. Kendi suçlarını örtbas etmeye çalışan A.A.'nın foyası erken ortaya çıktı. A.A: hesabı kapatıp ortadan kayboldu.

ESKİ DEFTERLER AÇILINCA ORTADAN KAYBOLDU

Özellikle muhalefet liderlerine yönelik tehdi içerikli mesajlar paylaşan Kültür ve Turizm Bakanlığında Müşavirlik yapan bürokratın sıkı bir FETÖ'cü olduğu kendi sosyal medya paylaşımlarından ortaya çıktı. A.A. hemen Twitter hesabındaki paylaşımları silmeye çalıştı ancak ekran görüntüleri çoktan alınmıştı. A.A. yapacak başka bir şey kalmayınca çareyi hesabı kapatıp ortadan kaybolmakta aradı.

"DERSHANELER KAPATILMASIN" DİYE PAYLAŞIMLAR YAPMIŞ

FETÖ'nün üst düzey sorumlularıyla yaptığı yazışmalarda Önder Aytaç, Emre Uslu gibi isimlerle "hocaefendi" üzerine yapılmış bilgi alış-verişleri dikakt çekiyor. A.A.'nın dersanelerin kapatılması sürecinde de etkili bir "kapatılmasın" kampanyası yürüttüğü görülüyor.

Editör: TE Bilişim