Uzun zamandır ortalarda görülmeyen MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun PKK'lılar tarafından bıçaklanarak şehit edilmesinin ardından İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmanın görülmesine devam edildi. 

Ülkü Ocakları Genel Başakanı Olcay Kılavuz'unda katıldığı duruşmada, Oktay Vural, Kılavuzun açıklama yaptığı sırada yanında yer aldı.

Dava için İzmir Adliyesi'ne gelen MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, MHP Afyon Milletvekili Mehmet Parsak, MHP İl Başkanı Necat Karataş, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Oktay Kılavuz ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun arkadaşları, duruşma sırasında bahçede bekledi.
Duruşma sonrasında adliye önünde açıklama yapan Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu, "Oğlumun böyle bir grubun içinde olmasından dolayı onunla gurur duyuyorum. Ben de böyle bir grubun içinde olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Şu anda yeni dönemde tercih yapacak olan tüm milliyetçi ve Fırat'ı seven her öğrencinin, Ege Üniversitesi'ni tercih etmesini istiyorum. İnşallah kısa sürede karar da açıklanır ve Fırat yattığı yerde huzura erer" dedi.

Editör: TE Bilişim