Sabiha Gökçen'de pistten çıkan ve üç parçaya bölünen Pegasus uçağı sonrasında şok haberler gelmeye başladı. Kazada yaralanan 2. pilot Ferdinant Pondaag'ın beyninde tümör olduğu tespit edilirken Hollandalı pilotun arkadaşlarına attığı mesajda ortaya çıktı.

5 Şubat tarihinde Sabiha Gökçen'de pist dışına çıkarak üç parçaya bölünen ve Pegasus firmasına ait olan yolcu uçağındaki korkunç kazada 3 kişi hayatını kaybederken 180 kişi de yaralanmıştı. Yaralananlar arasında bulunan 29 yaşındaki Hollandalı 2. pilot Ferdinant Pondaag'ın tedavisine Nişantaşı'nda bir hastanede devam edildi.

Beyninde Tümöre Rastlandı

Pondaag'ın tedavisi esnasında gelen haber ise herkesi şoke etti. 2. pilotun beyninde tümöre rastlandı. Genç pilotun bu sağlık sorunundan daha önceden haberi olmadığı ve hafta içerisinde de ameliyat olacağı belirtildi. Hollandalı pilotun daha sonrasında arkadaşlarına da mesaj atarak vedalaştığı ifade edildi.

Pondaag'ın yaklaşık 12 gündür hastanede olduğu kalçasının kırıldığı ve bunun içinde kemik dolgusu ile beraber 3 vida kullanıldığı belirlendi. Doktorların beyninde tümöre rastladıklarını ifade eden Pondaag'ın hafta içerisinde ameliyat masasına yatacağı ve bundan sonra bir daha asla uçamayacağını arkadaşlarına mesaj yazarak gönderdiği ortaya çıktı. Ayrıca Pegasus firmasının kendisi ile yakından ilgilendiğini belirten Pondaag'ın hastalığı yüzünden de zayıf düştüğü son gelen haberler arasında yerini aldı.

Editör: TE Bilişim