Adnan Oktar’ın aracıyla kaçarken yakalandığı öğrenildi.

Öte yandan, şüphelilerin mal varlıklarına el konuldu.

Operasyon kapsamında İstanbul’un 22 ilçesinde 115 adrese, Ankara’da 2 ilçede 33 adrese, Muğla ve Antalya’da ise birer adrese baskınlar yapıldığı belirtildi.

Adnan Oktar grubuna yönelik düzenlenen operasyonda şu ana kadar 166 kişinin gözaltına alındığı, şüphelilerin mal varlıklarına el konulduğu, şirket, dernek ve vakıflarına ise kayyum atandığı belirtildi.

BAHÇELİ'YE MESAJ!

Operasyonlar tüm hızıyla sürerken, dün gece ilginç bir gelişme yaşandı.

Oktar'ın kediciklerinden " Tülay Kumaşcı" Sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan bir paylaşım yaparak "Türk Tarihinin Kıymetli Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş" isimli belgeselin linkini paylaştı.

Operasyondan haberleri olduğu düşünülen Oktar ve ekibinin bu hareketleri "Bahçeli'ye mesaj" olarak algılandı.

Diğer ilginç bir paylaşım ise "Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi vatanımıza, devletimize, milletimize hayırlı olsun. Tayyip Hocam hayır yolunda olduğu için, İttihadı İslam yolunda olduğu için inşaAllah sırtı yere gelmeyecek." denilmesiydi.

NEDEN BAHÇELİ'YE VE ÜLKÜCÜLERE BU MESAJLAR VERİLDİ?

Bu sorunun cevabı ise Altuğ Müştak Berker isimli Oktar grubunun erkek elemanında saklı.

Çünkü "Altuğ Müştak Berker"in MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'la boy boy fotoğrafları Facebook sayfasını süsülüyor.
Resimlerin yeni tarihli olması ise gözlerden kaçmadı.

11 Haziran 2018 tarihli resimler MHP İstanbul İl Başkanlığı iftarına ait. Az sayıda ülkücünün davet edildiği İftara Adnan Oktar'ın adamlarının davet edilmesi ise ayrı bir soruyu gündeme getiriyor.


 

Editör: TE Bilişim