Haberpars’ın haberine göre, MHP Bengü Türk TV ile siyasi aktivitelerini kamuoyuna paylaşacak bir TV kurdu diye seçmen bir hayli ümitlenmişti.

MHP yöneticilerinin büyük bir kısmı özveride bulunarak ciddi paralar ile katkı sağladığı halde Bengü Türk TV ölü bir yatırım olarak kaldığı bildirildi.

Hemen hemen hiç bir ülkücünün izlemediği kanal durumuna düşen Bengü Türk TV Ülkücüler başta olmak üzere MHP camiasını hayali sükuta uğrattı.

MHP Bengü Türk TV neredeyse Bütün TV kanallarının İstanbulda olduğu bilindiği halde Merkezini Ankara MHP Genelmerkezinin yanına taşımasına kimse bir anlam veremedi.

TV kanalının başında bulunan sorumluluğunu yürüten Ülkücü Yazar olarak bilinen Metin ÖZKAN Bengü Türk kanalını ileriye taşımayı hedef edinmeden sadece kendisini ön plana çıkarmak için hergün başka TV kanallarında boy gösterirken elindeki aynı eşit şartlara sahip Bengü Türk TV kanalının izleyici kitlesini ve kalitesini arttırmak için en küçük bir adım dahi atmaması Ülkücü camiayı kızdırmış durumda.

Sosyal medya hesaplarında paylaşımlarının yüzde seksenini hatta %90 gibi başka TV kanallarında olacağına dair paylaşımlarda bulunması ise ayrıca düşünülmesi gereken bir durum.

MHP ve Ülkücü camianın sesiz takip ettiği bu durum kısa bir zamanda patlak vereceğe benziyor.

Ülkücü camia Metin Özkan hergün bir farklı kanalda kendi reklamını yapacağına o kanalda program yaptığı konukları Bengü Türk TV kanalına taşıyarak özel tartışma programlarını yapmama nedenini anlayamamakta.

Oysa çıktığı A haber, Haber Türk. VS. Bütün kanallarla Bengü Türk TV aynı formatta aynı kalite ile yayın yapmaktadır. Neden kendi TV kanalımızı kaliteli bir kanal haline getirmek dururken başka başka kanallarda boy göstererek o kanalların reklamı yapılmaktadır sorusu sürekli sorulan fakat hiçbir şekilde sonuç alınamayan bir gerçek.

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli ve MHP üst yönetimi bunu gördüğü halde bu gidişata bile bile ses çıkarmamalarını Ülkücüler anlamamakta, anlamlandıramamaktadır.

Daha Doğrusu İyi Yönetilemeyen TV Kanalında Daha Önce Bir Sunucunun Şok İfadesi Şaşırtmıştı.

Denetimsiz BengüTürk TV Kanalının Başında Gazeteci Metin Özkan Bulunuyor. Metin Özkan ise Sosyal Medya hesaplarında sadece Başka TV kanallarındaki kendi katıldığı Programların tanıtımını yapıyor.

Metin Özkan: "Bu akşam saat: 22.00 a haber Memleket Meselesi konuğuyum. Saygılarımla."

Editör: TE Bilişim