Hatay Valiliği önünde kendini yakarak bir anda ülkenin gündeminde ilk sırada yer alan acılı babanın annesi Ayşe Yarıcı, oğlunun parasız kaldığını ve çocuklarına bakamadığı için canına kıydığını söyledi. Geride ise yetim 3 çocuk kaldı.

Uzunca bir süredir iş bulamadığı için çocuklarına bakamayan baba Adem Yarıcı dün Hatay Valiliği önünde kendisini ateşe verdi. Çocuklarının aç olduğunu söyleyerek iş istediğini söyleyen baba daha sonrasında sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırılmış ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmamıştı.

Acılı Anne Sonunda Konuştu

Acılı anne Ayşe Yarıcı ise oğlunun uzunca bir süredir işsiz olduğunu ve bu yüzden çocuklarına bakmakta zorlandığını söyledi. Paraları pulları hatta yiyecek ekmekleri bile olmadığını belirten Yarıcı geride kalan çocuklara artık kendisinin bakacağını ifade etti. Abla da kardeşinin iş bulmakta zorlandığını belirterek son olarak kendisine 20 lira sigara parası verdiğini ve ondan sonra da bir daha haber alamadığını ifade etti.

Hatay Valiliği önün gelerek çocuklarının aç olduğunu söyleyerek işsizlikten yakınan baba Adem Yarıcı herkesin bakışları arasında kendisini ateşe vermişti. Baba daha sonrasında kaldırıldığı hastanede geçirdiği kalp krizi sonucunda da yaşama veda etmişti.

Editör: TE Bilişim