Kılıçdaroğlu: "Adalet arayışı içinde olan herkese yürüyüşümüz açık"

Kılıçdaroğlu programda yaptığı açıklamada, adalet arayışı içinde olan herkese yürüyüşün açık olduğunu söyledi ve şöyle konuştu:

"Gelen sivil toplum, gelen meslek kuruluşları var, sendikalar var, sade yurttaşlar var, dolayısıyla adalet arayışında olan herkese kapımız ve yürüyüşümüz açık."

"Yürüyüşte çok sayıda Saadet Partili vatandaş var"

Kılıçdaroğlu toplumun farklı kesimlerinden yürüyüşe destek verenlerin olduğunu, çok sayıda Saadet Partilinin aralarına katıldığını şu sözlerle ifade etti:

"Saadet Partisi'nden çok sayıda vatandaş var. Bir kısmı yolda bize sempati gösteriyorlar, alkışlıyorlar, bir kısmı gönüllerinin bizden yana olduklarını ifade ediyorlar. Memnunuz sonuçta bir adalet arayışı içindeyiz, bu ülkede adalet sadece benim veya sadece sizin için değil, 80 milyon bir arada huzur içinde yaşamak istiyoruz, adil bir Türkiye'de yaşamak istiyoruz çünkü adalet mülkün temeli yani devletin temeli. Eğer adalet olmazsa bir devlette zulüm olur. Mazlumlar ortaya çıkar dolayısıyla biz mazlumun da olmadığı zulmün de olmadığı ama herkesin uygarca bir arada yaşayabildiği bir Türkiye istiyoruz, en büyük arzumuz bu."

Editör: TE Bilişim