Gazeteci Çınar Coşkunserçe paylaşımında çok önemli bir bilgiye yer vererek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Rasim Bölücek'in başka bir siyasetçinin de danışmanı olduğunu söyledi.

Rasim Bölücek Devlet Bahçeli’nin de danışmanı

Rasim Bölücek'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı olduğunu ve konuşma metinlerini yazdığını aktardı.

Çınar Coşkunserçe Bahçeli’nin Genel başkanlığının ilk yıllarında genel başkan yardımcılığı yapan Esat Öz’ü hatırlatarak, Devlet Bahçeli’nin çok yakınında olduğunu ve önemli karaları birlikte aldığının altını çizdi. Coşkunserçe, Esat Öz’ün daha sonra partiden bir şekilde ayrıldığını vurguladı.

Rasim Bölücek'in Enver Altaylı ses kayıtları

Rasim Bölücek'in MİT’çi Enver Altaylı ile ses kayıtlarının çıktını ve Esat Öz’le birlikte Devlet Bahçeli’nin danışmanlığını yaptıklarını hatırlatan Coşkunserçe, bu iki ismin Bahçeli'nin konuşma metinlerini hazırladıklarını ve alınan kararlara bunların nasıl dahil olduklarına anlam veremediklerini söyledi.

Rasim Bölücek, Esat Öz MHP’den ayrıldıktan sonra bazı Devlet kuruluşlarında çalışmaya başladıklarını, daha sonrada Şükrü Karaca ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na danışman olduklarınısöyledi.

Çınar Coşkunserçe paylaşımının sonunda ise Rasim Bölücek’in FETÖ’cü olduğu kabul edilirse, Kemal Kılıçdaroğlu’nunda bu durumdan dolayı aynı kefeye koyulursa, Devlet Bahçeli’nin aynı kefeye koyulması gerekmektedir dedi ve ekledi ‘Çifte standart uygulamasın’

Editör: TE Bilişim