Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti'ye Türkiye'nin dört bir yanından destek ve katılımlar devam derken, Kilisli vatandaşlar da  İYİ Parti'ye katılıma yoğun ilgi gösteriliyorlar.

Katılan vatandaşlara Parti İl teşkilatı tarafından rozet takılıyor. İYİ Parti Kilis İl Başkanı Suat Gürdal, katılımda yaptığı açıklamada, henüz yeni bir parti olmamıza rağmen Kilis halkı bize desteğini vererek partimize akın ediyor katılım sağlayarak destek vermektedir.Bizler de verilen bu destek sayesinde partimizi ve Kilis'imizi daha müreffeh bir ortama yükseltmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devem edeceğiz. Yıllarca başka partilre gönül vermiş olan vatandaşlarımızda bizlerri arayarak yada gelerek partimize katılıyor dedi.

 

İYİ PARTİ İLE KİLİS HUZURA VE GÜVENE KAVUŞACAK

İYi Parti'ye katılım töreninde konuşan, Merkez İlçe Başkanı Hakan Bilecen ise "bizler bu erken seçime en hazır teşkilatız ,6 aydır çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz ,başarmak için çalışıyoruz. Kilis halkı bize güvensin başaracağız.Kilis hak ettiği yeri bulacak şeklinde konuştu."

"Vatandaşlarımız sadece il merkezinden değil ilçelerden ilçe teşkilatlarımıza köylerden de il binzamıza gelerek, yoğun bir destek veriyorlar. Partimizin önünü kesmek için erken seçim kararı alındı. Şükürler olsun ki Kilis ve Türk milleti uyanık olduğu için dönen oyunu anladı bizlere desteklerini sürdürüyorlar dedi.

Habererk/ Lokman HAPPANİ/ KİLİS

Editör: TE Bilişim