Vefat haberini ardından Ülkücüler sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. 

MHP'li hiç bir ismin başsağlığı dahil herhangi bir açıklamada bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

Ama İYİ Partili bilinen bütün yöneticiler gerek başsağlığı gerekse Ozan Arif'in ne büyük bir Ülkücü olduğunu yazdılar, paylaştılar.

Ama Ozan Arif sanki bu günleri önceden görmüş gibi, mesajını en net şekilde vermiş.

Ozan Arif, KRT'de  Çağlar Cilara'nın sunduğu programa telefonla bağlanmıştı.

Ozan Arif şunları söylemişti;
"57. Hükümet kurulduğun , 6 ay geçip kokularını aldıktan sonra, bir tavır koydum. Bunlarla olmayacağını anladım.
Hatta dedim ki " Ya benim sevdamı geri versinler, ya da adam gibi bir iş görsünler" mevcut iş başında olanların faaliyetlerini ülkücülüğe  yakışmadığını devamlı söyleye geldim.

Bunu bazen manzumelerle dile getirdim bazen isim verdim, bir sürü şiir yazdım, mahkemelik oldum.

Burada yeni parti kurulması meselesi beni ilgilendirmiyor, benim bütün derdim benim ömrümü verdiğim davamın güzel ellere kavuşması, hak eden ellere kavuşması.

Yoksa birileri parti kuracakmış daha başarılı olurmuş, onu siyaset heveslisi olanlar düşünsünler, benim öyle bir derdim yok.

Ben üç hilalin altında şahsiyet bulmuşum kazandığım birçok değeri orada kazanmışım ve bana o değerleri bahşeden üç hilalin davasını güdüyorum ben.

Ben üç hilalin avukatlığını yapıyorum, yuvamı kötü ile idare edenlere karşı.

Şimdi burada bu çalışmamı, yuvayı temizleme gayretime, ortak gibi görünüp de burada ilgi toplayıp burada bir güç edinip başka yerde siyaset yapmak için bunları meze yapan insanlara hoş bakmıyorum,  benim bundan sonra siyasette falan da işim yoktur 

Ben bildiğim doğruları beni dinleyen insanlara aktarmakla mükellefim şu anda kemoterapi alan bir hasta olarak konuşuyorum.

Benim diri konuşmam benim sevdam olan aşkımdan kaynaklanıyor, yoksa iki kelime edecek gücü sarf edecek durumda değilim.

Aldığım güç benim Ülkücülüğümden kaynaklanıyor

Ben ülkücü hareketin davasını güdüyorum, Ülkücü hareketin davasını bırakıp da yeni partide daha başarılı oluruz bilmem ne falan benim öyle bir davam yok.

MHP öyle kötü ellerde yönetiliyor ki bu tip gayret gösterenleri dün olsa yerden yere vururdum, ama söyleyecek tek kelime bulamıyorum 

Birileri siyaset yapmak istiyor, partide kurar, dernekte kurar beni ilgilendirmiyor.

Ama beni assalar da hain ilan etseler de mahkemelere verseler de ben Allah'ın verdiği bu canı üç hilalin altında tamamlayacağım. bundan herkesin haberi olsun

Çünkü benim burada oluşum elimden bir şey gelmiyorsa bile üç hilali kötü kullanan üç hilal'e ihanet edenlere rahatsızlık veriyorum, bunun mutluluğu bile bana yetiyor 

Bizim de kaderimiz bu, son demlerimizde Ülkücülüğe böyle hizmet etmek varmış" 

Editör: TE Bilişim