Sedat Peker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hakkında herhangi bir yakalama kararı olmadığını söyledi. İki aydır ata yadigârı olan topraklarda olduğunu açıklayan Peker, eşinden boşandı iddiasına da cevap verdi.

‘Kış kışlığını puştta puştluğunu yapmaktan asla vazgeçmez!’

Sedat Peker üniversitede okuduğunu, mezun olup diploma alacağını söyleyerek, ticari anlaşmalar için bir takım ülkelerden oturma izni almak için işlemlerini tamamladığını söyledi.

Peker, bazı sosyal medya hesaplarının hakkında Karadağ’a kaçtığını ve , eşinden boşandığını yazdığını bunları okuyunca ‘Kış kışlığını puştta puştluğunu yapmaktan asla vazgeçmez!’ sözünü tekrarladığını ifade etti.

‘Polisle sorunum yok’ dedi meydan okudu

Sedat Peker, herhangi bir suç işlemediğini ve aranmadığını söyledi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin polisleriyle kesinlikle sorununun olmadığının altını çizen Peker, Teşkilatın içine sızmış, monte olmuş, görünürde polis olan ama özünde hain olanlara hesabının devam edeceğini duyurdu. Peker ayrıca, ilerleyen günlerde bu konu ilgili bir yazı ile düşünceleri açıkladı.

Sedat Peker eşinden boşandı mı?

Eşinden boşandığı iddialarını yalanlayan Peker, eşiyle birçok savaştan çıktığına vurgu yaparak, bu günlere geldiğini söyledi. Kendilerini üzmek için uydurulan bu haberlerin çıktıkları savaş göz önüne alındığında sadece tatbikat olabileceğini ifade eden Sedat Peker, sosyal medyada ‘Oğlum bak git’ videosuna gönderme yaparak, oğlum işine gidin, uayarılarıma rağmen, bunları yapamaya devam ederseniz, sonradan pişmanlıklarınız fayda etmeyecektir dedi.

Editör: TE Bilişim