Antalya'nın Alanya ilçesinde kız öğrencilerin yurt olarak kaldığı odayı basan kişinin Semt Luna Beach Hotel’in sahibi İsmail Ak olduğu belirlendi. Zorla kız öğrencilerin odasına giren şahıs terör estirirken öfkesini de kusmuş oldu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yurtların tek tek karantina alanı olarak kullanmasının hemen ardından bazı öğrencilerin çevredeki otellerde yaşamlarına devam etmeye başladığı anlaşıldı. Semt Luna Beach Hotel'de kalan kız öğrenciler ise otel sahibi tarafından odalarına zorla girilerek sözlü şiddete maruz kaldıkları gözlemlendi.

ÖĞRENCİLER ŞİDDETE MARUZ KALDI

Öğrenciler bu görüntüleri sosyal medyadaki adreslerinde tek tek paylaşırken adının İsmail Ak olduğu belirlenen otel sahibi ile bazı çalışanların Sinem Akyüz adlı kız öğrencinin kaldığı odaya zorla girdikleri ve tehdit ettikleri ifade edildi.

Kız öğrenciye odadaki kedi ve kız arkadaşı yüzünden bağırıp çağıran işletme sahibi Ak'ın öğrenciler sözlü şiddet uyguladıktan sonra tehdit ettiği de belirlendi. Olayı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Sinem Akyüz, İsmail Ak’ı şikayet için gittikleri Cumhuriyet Polis Merkezinden suçlu muamelesi gördüklerini de belirtti. Akyüz, karakoldan 6 saat sonra, polislerin hazırladığı ifadeyi imzalamak zorunda kalarak çıkabildiklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim