Kızılay Başkanı Kerem Kınık, Elazığ depremi gecesinde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla olay olmuştu. O gece yaptıklarının hata olduğunu söyleyen Kınık, aslında sadece yardım amaçlı bir mesaj olduğunu belirtti.

Elazığ'da yaşanan 6,5 büyüklüğündeki deprem sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yardı mesajı gönderen Kerem Kınık yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Bir canlı yayın programına katılan Kınık buradan vatandaşlara karşı bir kez daha özür mahiyetinde sözler sarf ederken yaptıklarının yanlış olduğunu da iletti.

Paylaşımı Silmişti

Kınık, gereksiz bir polemik ile birlikte mesajımın bu kadar ses getireceğinden habersiz olduğunu söyleyerek amacının sadece yardım toplamak olduğunu ifade etti. O anda Kızılay'ın tüm seferberlik imkanlarını kullandığını dile getiren Kınık her şekilde her zaman milletinin yanında olacaklarının da sözünü verdi.

Elazığ'da yaşanan deprem sonrasında sosyal medya üzerinden 10 TL mesajı paylaşan Kınık, vatandaşların yoğun tepkisi ile karşı karşıya kalmıştı. Kınık kendisine gelen tepkiler sonrasında daha fazla dayanamayarak önce özür mesajı atmış ve arkasından da paylaşımı kaldırdığı gözlemlenmişti.

Editör: TE Bilişim