KOAH krizi geçiren Alaattin Çakıcı Bolu izzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun güvenlik önlemleri altında  izzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen Çakıcını, bilinen 14 ölüm rahatsızlığı biliniyor.

Cezaevleri Genel Müdürlüğünün duyarsızlığı ve daha uygun bir yere sevk edilmeyen Çakıcı'nın sağlık durumunun iyi olduğu ve sıcak buhar tedavisinden sonra cezaevine geri gönderileceği gelen bilgiler arasında.

Çakıcı, hastane çıkışında referandumla ilgili soruya, “Sandıktan ‘evet’ veya ‘hayır’, ne çıkarsa millet ona saygı duymak zorunda. Yoksa insanlar rahmetli Kenan Evren’in hatasına düşer” dedi.

Bolu’da F Tipi Cezaevi’nde yatmakta olan Alaattin Çakıcı gece saatlerinde KOAH rahatsızlı nedeniyle Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi’ne götürüldü. 50 jandarma ve polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi altında acil servise götürülen Alaattin Çakıcı 2 saatlik muayenenin ardından hastaneden çıkartıldı.

Hastane çıkışında, gazetecilerin ‘referandumla ilgili birşey söylemek ister misiniz?’ sorusuna Çakıcı, “Sandıktan ‘evet’ veya ‘hayır’, ne çıkarsa millet ona saygı duymak zorunda. Yoksa insanlar rahmetli Kenan Evren’in hatasına düşer” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim