Konya'da geçtiğimiz 31 Mart tarihinde yaşanan olayda trafik polisleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrolünde yarbay olduğunu iddia eden şahsın polise hakaret ettiği görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

31 Mart 2020 tarihinde Konya'da gerçekleştirilen yol kontrolü esnasında trafik polislerine azarlayan nitelikte cevaplar veren ve yarbay olduğu iddia edilen şahsın hakaretler yağdırdığı tespit edildi.

YARBAY OLDUĞU İDDİA EDİLEN ŞAHISTAN POLİSE HAKARET

Durdurulduktan sonra polis ile tartışmaya başlayan şahsın, "Komiserlere dahi askerlik yaptırdım." sözlerini söylediği belirlendi. Emniyet mensubunun "Ben de askerlik yaptım, hem de şerefli bir şekilde" cevabı üzerine "Ben yarbayım, ne demek benim yarbay olmam ilgilendirmiyor. Bugüne kadar askerlik yaparken iyiydi. Bu kadar mı kaldı geriye." dedi.

Polis memurunun sözleri sonrasında daha da ilerleyen şahıs, "Bağırma, sesini çıkartma benim yanımda. Yarbayım ben yarbay." ifadelerini kullandığı "Aramızda kaç gömlek var? Maaşın kaç para, ederin kaç para?" sözlerini söylediği ifade edildi.

Editör: TE Bilişim