Ne bizim haberimizde nede diğer Ülkücü haber sitelerinde Konya İl Müftüsünün adı geçmemiş ama Konya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Koçhan'ın yaptığı açıklamada "Olay daha önce de zaman zaman yaşandığı gibi Konya İl Müftüsü Ali Akpınar’ın Akşehirli Şehit Jandarma Özel Harekât Uzman Çavuş Selçuk Özer’in şehit cenazesi töreninde müftülüğünü aşan ve siyasi bir kişilik yapısıyla yaptığı davranışlarla başlamıştır. " denilmişti.

 Gelişen olaylar sonrası Konya İl Müftülüğü resmi web sayfasından bir açıklama yayınlayarak "14.06.2017 tarihinde bazı basın yayın organlarında çıkan “Dinsiz ve Saygısız Ülkücüler” başlıklı haberdeki ifadelerin Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar’a aitmiş gibi gösterilmesi gerçeği yansıtmamakta olup, İl Müftüsünün herhangi bir siyasi içerikli demeci ve söylemi bulunmamaktadır. Bu ifadeler tamamen özel bir haber sitesine ait olup, İl Müftümüz ve Diyanet Camiasıyla olayın ve haberin bir ilişkisi yoktur." denildi.

Bizim derdimiz üzüm yemek olduğu ve bağcıyla bir işimiz olmadığı için bu açıklamayı yayınlıyoruz.

Lakin bizi bu açıklamayı yollayan yetkiliye şunu sormadan edemiyoruz."Eyyy müftü yardımcısı din adına haber yaptığını sanan ve İslam adına kanını dökmüş bir harekete “Dinsiz ve Saygısız Ülkücüler” diye haber yapan o din bezirganlarına "bre zındıklar bu haberi hemen kaldırın" dediniz mi?

Ayrıca kullandığı resimlere " Şerefsiz Ülkücer" diye isim veren bu zındıklara "yav ayıptır" dediniz mi? 

Demediyseniz hadi canım başka kapıya....

Din bezirganı dinihaberler.com o kadar aşağılık ki, haber sitesine yüklediği içerik resimlerinin adını "Yerefsiz_ulkuculer-1,Yerefsiz_ulkuculer-2" diye isimlerdirmiş. Yerefsiz Ülkücüler aslında Şerefsiz Ülkücüler olarak yazılmış ama noktalı harfleri sistem kabul etmediği için bu şekilde yer almış.

Editör: TE Bilişim