Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınından dolayı okulların erken tatil edilip edilmemesi konusunda Milli Eğitim Bakanlığı ile temas halinde olduklarını söyledi. Koca, ileride alınacak virüs önlemleri konusunda da vatandaşları bilgilendirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. Koca, koronavirüs konusunda tüm önlemlerini aldıklarını söyleyerek, okulların tatil olup olmaması konusunda da MEB ile temasa geçtiklerini kaydetti.

Salgının şu an için ülkemizde olma ihtimalinden bahseden Koca, tahlil yapabildikleri koşullarda koronavirüsle karşılaşabileceklerini ve yurt dışına giden insanımızın çok fazla olduğunu dile getirdi.

Okullar Tatil Olacak Mı?

Koca, virüsün şu anda tüm dünyada hızla yayıldığını itiraf ederek kontrol altında tutulamayan bazı faktörlerden bahsederek yayılmasını önlemenin kendi ellerinde olduğunu ve her türlü önlemlerinde alındığını ifade etti. Koronavirüs salgınında ölüm oranının azlığını ve bu konuda diğer ülkelerle de temas halinde olduklarını kaydeden Koca, okulların tatil ilan edilip edilmeyeceği konusunda da MEB'in bir açıklamada bulunacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim