AKP yanlısı gibi gözüken kripto sözde gazeteci Cem Küçük’ün, Süleyman Soylu’nun konuşmasından bunun bir veda konuşması olduğu sonucu çıkarmış “Lafı eğip bükmeye gerek yok, Benim anladığım Süleyman Soylu istifa edecek.” şeklinde tweet atmıştı.

AHLAKSIZ TROLLERE İNANMAYIN

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İfadem belki ağır olacak ama ahlaksız trollerle yapılanlar bizleri rahatsız ediyor. İçişleri Bakanımızın konuşmasında belli bir duygusallık olabilir ama ben de kendisiyle görüştüm.Bu trollerin yapmış oldukları, söyledikleri, kesinlikle söz konusu değil. Arkadaşımızın kesinlikle istifası söz konusu değil. Trol ahlaksızlıkları ülkemizin içindeki beraberliği bozmaya yönelik bir adımdır. Ülkeyi troller yönetmiyor, biz yönetiyoruz.” açıklamasından sonra Cem Küçük tarihte görülmemiş bir şekilde geri adım attı.

Önce attığı tweeti silen Küçük, ardından özür dilemek yerine Soylu’ya sahip çıktığını gösteren bir tweet attı.

Cem Küçük ile Süleyman Soylu arasında ne var ?

Geçtiğimiz aylarda Süleyman Soylu twitter hesabından "Önümüzde çok iş var. Sıtkı sadakatle çalışacağız. Ancak gazeteci kılığındaki lağım fareleri boş durmuyor. Fitne'ye karşı koruyucu Allah'tır" paylaşımında bulunmuştu.

Soylu'nun bu paylaşımının Cem Küçük için olduğu düşünülmüştü.

Tartışmanın çıkış noktası ise Cem Küçük’ün televizyon programındaki tehditvari konuşmaları idi.

Cem Küçük, Mavi Marmara şehit ve katılımcılarına 'İslamcı manyaklar' , 'kafadan İsrail düşmanları' , 'kafadan Batı düşmanları' demişti.

Küçük, "Erdoğan'ın partinin başına geçtiğinde bu manyak tiplerle yolunu ayırması gerektiğini" de söylemişti.

Ardından Erdoğan’ın kızı da dahil olmak üzere çok sayıda bürokrat ve siyasi isim, Mavi Marmara şehitlerine sahip çıkarak, ailelerinin yanında olduklarına dair paylaşımlarda bulunmuşlardı.

Küçük’ün kendi ile çelişen açıklamalarından sonra yandaş yazarlar da tepki göstermeye başlamış, İHH, Cem Küçük'ün Mavi Marmara'ya yönelik ifadelerine yönelik suç duyurusunda bulunmuştu.

Görünen o ki, Soylu’nun istifasını sadece teröristler ve uyuşturucudan rant elde edenler değil, gazeteci kılığındaki bazı isimler de istiyor.

Editör: TE Bilişim