Partisinin Bursa il teşkilatının düzenlediği programda bazı şartlar dahilinde AK Parti ile ittifak kurabileceklerini söylemişti.

Türkkan, “Erdoğan 2020 yılında kesin bir tarih vererek ve de parlamenter sisteme dönmek noktasında erken seçim için mutabakat zaptını imzalarsa, bunların yanında 5-6 icracı bakanlık verirse ülkenin yeniden inşası için biz de bir fedakârlık yapabiliriz” demişti.

İyi Parti Gurup Başkanı Lütfü Türkkan Bursa’da yaptığı konuşmada “AK Parti ile ittifak yaparız. 5 - 6 bakanlık alırız” sözlerinden sonra geldiği mecliste Fox TV’ye de aynı ifadeleri tekrarladı. Bu Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmesindeki taleplerinin önemli ve devam edeceğini göstergesi olarak aldılandı.

“Akşener’le  olan resimlerini sildi”

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Emine Küçükali'nin akrabası Halim Küçükali Lütfü Türkkan’a ağır suçlamalarda bulundu.

Halim Küçükali paylaşımında Lütfü Türkkan’ın 15 Temmuz'dan sonrası Meral Akşener’le olan resimlerini sosyal medya hesaplarından sildiğini iddia etti.

Halim Küçükali paylaşımında şunları söyledi “AKP ile koalisyon yapmak için yol arayan sayın Lütfü Türkkan ;

15 Temmuz'dan sonra Meral hanımla olan resimlerinizi korkudan Sosyal medyadan sildiğinizi çok iyi biliyoruz.

Biz savaşırken siz masanın altında saklanıyordunuz, ne zaman parti kuruluş aşamasına geldi o zaman ortaya çıktınız,belki de bir yerlerden izin alarak..

Bu partide birçok insanın emeği var ve hiç kimse bu emeği bir gün AKP ile ittifak kurarız diye vermedi...

Sen istersen gidebilirsin...

Kimse fark etmez bile...”

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Emine Küçükali

Editör: TE Bilişim