Malatya'da 34 Tutuklu ve Hükümlü Influenza Gribi Nedeniyle Hastaneye Sevk Edildi

Malatya'da 34 Tutuklu ve Hükümlü Influenza Gribi Nedeniyle Hastaneye Sevk Edildi
Malatya'daki cezaevinde bulunan 34 tutuklu ve hükümlü, influenza gribi şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

Malatya'da bir cezaevinde yer alan 34 tutuklu ve hükümlü, influenza gribi belirtileri göstermesi üzerine hastaneye sevk edildi. Sağlık ekipleri, durumu ciddiyetle değerlendirerek gerekli tedavi sürecini başlattı.

Hastaneye kaldırılan kişilerin sağlık durumları hakkında detaylı bilgi verilmezken, yetkililer konuyla ilgili incelemelerin sürdüğünü açıkladı. Cezaevi yönetimi, virüsün yayılmasını önlemek amacıyla gerekli önlemleri alacaklarını belirtti.

Bu olayın ardından Malatya'daki diğer cezaevlerinde de benzer durumların yaşanmaması için sağlık kontrollerinin artırılması planlanıyor. Yetkililer, halk sağlığını korumak adına dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.180475 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.