Mehmet Özhaseki'nin "terörist" iftiraları yalandan öteye gitmedi. Seçimde AK Parti adayı Mehmet Özhaseki'ye oy veren Cumhur İttifakı'nın ortağı Devlet Bahçeli'nin de "Tanımıyorum" dediği Mansur Yavaş, tarihi bir kutlamaya imza attı.

 "Türkçüler Günü", 75 yıllık tarihinde ilk kez bir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından kutlandı.

Sosyal medya hesabından "Türkçüler Günü'nü kutlayan Yavaş, şu mesajı yayınladı: "Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan 2000 yıllık devlet tecrübesi ve kültürel birikime sahip tarihimizin korunması ve yaşatılması, bugün de en önemli gayemiz olmalıdır. Hayatları boyunca istiklâl ve hürriyet için savaşmış atalarımızın ruhu şad olsun, 3 Mayıs Türkçüler Günü kutlu olsun" dedi.

Mansur Yavaş ayrıca, Türkçüler Günü münasebetiyle Gençlik Parkı'nda düzenlenen etkinliğe katıldı.

Seçim öncesi AK Parti'li Mehmet Özhaseki Mansur Yavaş kazandığı takdirde Ankara'da su faturalarını PKK militanlarının dağıtacağı yalanını söylemişti.

Cumhur İttifakı'nın ortağı Devlet Bahçeli de "Mansur Yavaş'ın başkanlığını tanımıyorum" ifadesini kullanmıştı.

Mansur Yavaş, mazbatasını aldığı günden beri sergilediği yönetim anlayışıyla özellikle ülkücü tabandan büyük takdir aldı.

Sosyal belediyecilik anlayışını Türkçü-milliyetçi görüşle harmanlayan Mansur Yavaş, 75 yıldır kutlanan "Türkçüler Günü" için mesaj yayınlayan ilk Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.

'9 IŞIK' GİBİ 9 NOKTAYA İFTAR ÇADIRI

Ramazan'ın başlamasına az bir süre kala Ankara Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Belediye, iftar ihtiyacı için Ankara'nın dokuz yoğun bölgesine dev Ramazan çadırları kurdu.

 

Editör: TE Bilişim